Newline: Sve što je potrebno za produktivan sastanak u jednom uređaju!

Autor: Objava za medije , 11. listopad 2017. u 09:35
FOTO: Press

Da bi poslovna komunikacija bila jednostavnija, brža i uspješnija, video projektore i pametne ploče sve više zamjenjuju interaktivni zasloni nove generacije u Full HD i 4K rezoluciji, a koji objedinjuju sve praktične mogućnosti u jednom uređaju. Takvi ekrani izrazito su jednostavni i intuitivni za upravljanje – poput pametnog telefona ili tableta, a omogućuju cijelom timu interakciju i suradnju u prezentacijama.

Važni korporativni sastanci, predavanja i prezentacije do nedavno su bili nezamislivi bez pametnih ploča – statične prezentacije pretvarale su u interaktivne događaje, omogućavale su suradnju i razmjenu ideja, poticale stvaralaštvo i kreativnost, a njima se upravljalo dodirom prsta. No, nije sve tako jednostavno. Da bi cijela priča funkcionirala, bio je potreban i širokokutni projektor, zatim poseban nosač za njega, brdo kablova, računalo, zamračena prostorija i po mogućnosti netko iz IT podrške u blizini, samo za svaki slučaj.

Objedinjene komunikacije

Da bi poslovna komunikacija bila jednostavnija, brža i uspješnija, pametne ploče sve više zamjenjuju interaktivni zasloni nove generacije, odnosno multitouch ekrani dijagonala od 55'' pa sve do 85'', u Full HD i 4K rezoluciji, a koji objedinjuju sve praktične mogućnosti u jednom uređaju. Istovremeno, takvi ekrani izrazito su jednostavni i intuitivni za upravljanje – poput pametnog telefona ili tableta, a omogućuju cijelom timu interakciju i suradnju u prezentacijama.

Među najinovativnijim proizvođačima interaktivnih zaslona na tržištu je američka tvrtka Newline Interactive, koja osim hardwarea, nudi i niz prezentacijskih softverskih rješenja, ali i druge alate za poslovnu suradnju.

Newline interaktivni zasloni nude poslovnim korisnicima objedinjene komunikacije u pravom smislu riječi – „sve-u-jedan“ uređaje za suradnju i komunikaciju, pomoću kojih je moguća interakcija cijelog tima bez ograničenja dijeleći ne samo zvuk i sliku, već i podatke i bilješke sa sastanka, ali i video konferencijske pozive. Snažan PC pohranjuje sve korisnikove datoteke i podatke, a isti su spremni za korištenje u svakom trenutku, pritiskom jednog prsta.

Pametna suradnja

Newline zasloni s dolaze s potpuno tech-free olovkama koje se koriste za rad na zaslonu, ali istovremeno je moguće koristiti i samo vlastiti prst za bilješke, crtanje, komunikaciju i navigaciju po zaslonu, i to ne samo jedan korisnik, već i cijeli tim – istovremeno!

Kombinirajući sve najnovije tehnologije u jedan zaslon, imate sve što Vam je potrebno za produktivan sastanak u jednom uređaju. Ovi zasloni reagiraju na dodir na isti način kao telefoni i tableti, tako da možete dodirnuti, upravljati i komunicirati na isti način kao i s uređajima koje svakodnevno koristite.

Svaki Newline model dolazi s više HDMI, USB i A/V ulaza, ali i HDMI izlazom za spajanje i prikaz slike na dodatnom zaslonu ili projekcijskom platnu, a tu su i komponentni priključci za mikrofone, zvučnike i multimedijalne playere, dok je same zaslone moguće kombinirati sa zidnim ili podnim, pomičnim stalkom.

Početna IB serija zaslona dolazi u dimenzijama do 80'', u Full HD rezoluciji, s urađenim Adroid operativnim sustavom i WiFi dongle-om za bežično spajanje na mrežu. Jača, UB serija je visokokvalitetno rješenje za sobe za sastanke i konferencijske dvorane, a nudi 4K UHD rezoluciju  i dolazi u veličini do 86''. Sve serije imaju mogućnost ugradnje opcionalnog PC-a, dok superiorna X serija ima dodatno ugrađene 1080p širokokutne kamere i mikrofone za videokonferencijske pozive, te beskonačne mogućnosti za suradnju i interakciju uz vrhunski dizajn.

Komentirajte prvi

New Report

Close