Najavljujemo prvi sajamski termin u ovoj godini na Zagrebačkom velesajmu

Autor: Poslovni.hr , 20. veljača 2017. u 09:50
PROMO

Sudjelujte u nagradnom natječaju jer dijelimo 5×2 ulaznice!

Početak poslovne godine na Zagrebačkom velesajmu već tradicionalno započinjemo sa Zagrebačkim sajmom nautike. Njegovo 26. Izdanje održat će se od 22. do 26. veljače 2017.

MARINA U SRCU ZAGREBA

Nautika unazad nekoliko godina bilježi stabilan rast izlagačkog segmenta, a od prošle godine i skokovit porast posjetitelja. Razlog tome je odlična i uvijek inovativna izložbena ponuda koja u veljači formira pravu marinu u srcu Zagreba.

Za ovu godinu imamo dvije velike novosti: najavljujemo najveće izdanje Nautike u posljednjih sedam godina u čak šest paviljona i najveći brod ikada izložen na Nautici. Riječ je o atraktivnom sport cruiseru PearlSea 56 dugačkom 17 metara.

„Ploviti, otkrivati, živjeti“ slogan je sajma Nautike, kojim vodimo posjetitelje u salonsku postavu vrhunske ponude više od 100 plovila iz Hrvatske i inozemstva: jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi.

Jedini kontinentalni sajam nautičke branše u Hrvatskoj odlikuje se poslovnom profiliranošću. Vrijednost sajma prepoznali su i hrvatski brodograditelji kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo, oduševljava posjetitelje i buduće nautičare.

Prošlogodišnja brojka od 25.582 posjetitelja dokazuje i pozicionira Zagrebački sajam nautike kao središnje mjesto susreta nautičke branše u Hrvatskoj i regiji.

HOTEL&GASTROTEH

U istom terminu održava se i HOTEL&GASTROTEH, 9. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija.

Sajam je izuzetna prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora. Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki na sajmu svoje sudjelovanje potvrdili su i brojni inozemni izlagači.

Posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti; edukativne prezentacije i radionice te degustacije za posjetitelje; prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara; Pizza show, CRO TOP 10 gdje će najbolji hrvatski kuhari spravljati mala kulinarska remek djela.

Želite sudjelovati na sajmu Nautice? Uključite se u nagradni natječaj do 20. veljače u podne kada objavljujemo 5 dobitnika ulaznica! 

Biramo kreativne odgovore na pitanje ''Zašto želite biti dio sajma Nautica?''.

Dobitnici su: 

Marijo Cepernić, Iva Mesić, Boris Šikoronja, Goran Perović, Marija Ćoso

var z1pppgd115bj85u;(function(d, t) {
var s = d.createElement(t), options = {
‘userName’:’24sata’,
‘formHash’:’z1pppgd115bj85u’,
‘autoResize’:true,
‘height’:’560′,
‘async’:true,
‘host’:’wufoo.com’,
‘header’:’show’,
‘ssl’:true};
s.src = (‘https:’ == d.location.protocol ? ‘https://’ : ‘http://’) + ‘www.wufoo.com/scripts/embed/form.js’;
s.onload = s.onreadystatechange = function() {
var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != ‘complete’) if (rs != ‘loaded’) return;
try { z1pppgd115bj85u = new WufooForm();z1pppgd115bj85u.initialize(options);z1pppgd115bj85u.display(); } catch (e) {}};
var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr);
})(document, ‘script’);

Komentirajte prvi

New Report

Close