N1 televizija proširuje sadržaj: kreće novi News vikend

Autor: Poslovni.hr , 28. siječanj 2016. u 12:21
FOTO: N1

News vikendom N1 svojom produkcijom i satima novog programa želi vikend učiniti najinformativnijim mjestom na hrvatskom televizijskom tržištu, na kojem želi nastaviti rast.

Novi News vikend na N1 donosi nove formate, nova lica i time želi stvoriti najambiciozniji projekt na hrvatskom televizijskom tržištu. Trosatni jutarnji program nedjeljom, uz analizu svih najvažnijih događaja, donosi i najaktualniji politički intervju tjedna. U terminu koji sada i kod nas, kao i na drugim svjetskim tržištima, postaje prime time news sadržaja, u posebnim segmentima emisije “Nedjeljno jutro na N1” donosi najnovije vijesti svakih 30 minuta, najvažnije priče tjedna kroz provjeru izgovorenih činjenica i tvrdnji, press klub debatu, ekonomske analize i savjete te najvažnije teme iz svijeta, uz suradnju sa CNN-om kao ekskluzivnim medijskim partnerom N1 televizije u Hrvatskoj.

“Nedjeljno jutro na N1” emitira se od veljače svakog vikenda od 9 do 12 sati.

Dosadašnji tjedni jutarnji format “Novi dan” urednika i voditelja Tihomira Ladišića, već od 30. siječnja emitira se i svake subote od 9 do 11 sati, kada voditeljsku ulogu preuzima poznata Riječanka Mašenka Vukadinović koja će ugostiti relevantne sugovornike iz svijeta politike, kulture, filma, sporta…

Subotom i nedjeljom od 12 sati na rasporedu su i posebne vijesti svakih sat vremena te javljanja reportera sa svih najvažnijih događaja kroz vikend.

Voditeljsku i uredničku ulogu vijesti novog News vikenda preuzima novo pojačanje novinarskog tima N1 televizije Vanja Vučković, koja je ovih dana, nakon zapaženog uspjeha i rada na HRT-u, potpisala ugovor s N1 televizijom.

Već od ovog vikenda N1 u svojim redovnim terminima u 18 i 22 sata emitira i posebno News vikend izdanje Dnevnika. Uredničko-voditeljsku ekipu čine vodeća lica: Nina Kljenak, Sandra Križanec, Ilija Jandrić i Marko Perožić. Od veljače, svake nedjelje u 20 sati stiže i posebno prime time iznenađenje News vikenda na N1 televiziji, satirični pregled tjedna u formatu koji će vas podsjetiti da politika i političke izjave mogu biti neobične, bizarne te ponekad urnebesno smiješne.

News vikendom N1 svojom  produkcijom i satima novog programa želi vikend učiniti najinformativnijim mjestom na hrvatskom televizijskom tržištu, na kojem želi nastaviti rast, uz relevantnost i svakodnevno prenošenje i citiranost svojeg medijskog sadržaja. News vikend na N1 posebnom aplikacijom bit će putem streama dostupan i u pokretu na svim mobilnim platformama, a sve najnovije vijesti i intervjui bit će odmah dostupni i putem stranice N1info, te društvenih mreža.

Komentirajte prvi

New Report

Close