Prvi u svijetu nude mineralnu vodu u tetrapak ambalaži, odnedavno je možete kupiti i u Hrvatskoj

Autor: Marta Duić , 03. kolovoz 2018. u 07:30
Pakiranje je uglavnom izrađeno od drveta

Vjerujemo da je pakiranje od 750 ml idealno za korisnike koji su neprestano u pokretu kao i za korištenje u domu, a zahvaljujući dizajnu Tetra Prisma Aseptic, pakiranje ispunjava očekivanja korisnika.

Na hrvatsko tržište početkom kolovoza stigla je nova slovenska premium voda koja je dostupna u maloprodajnim trgovinama, drogerijama i benzinskim postajama.

Novost u kategoriji, prirodna mineralna voda Dana, dolazi u Tetra Prisma® Aseptic 750 s HeliCap™27 – laganom i prikladnom pakiranju, prvom takve vrste za vodu u svijetu. Modernog dizajna s metalnim odsjajem, proizvod je prvo stigao na police Plodina diljem Hrvatske. "Bilo nam je veliko zadovoljstvo surađivati s tvrtkom Dana na ovom jedinstvenom projektu i predstaviti ovaj inovativni proizvod na hrvatskom tržištu.

Vjerujemo da je pakiranje od 750 ml idealno za korisnike koji su neprestano u pokretu kao i za korištenje u domu, a zahvaljujući dizajnu Tetra Prisma Aseptic, pakiranje ispunjava očekivanja korisnika za svježinom i inovativnošću u kategoriji voda", ističe Željko Samodol, direktor tvrtke Tetra Pak u Hrvatskoj.Inače, Tetra Pak posluje u više od 160 zemalja svijeta i ima više od 24.000 zaposlenika. Osim funkcionalnog i prepoznatljivog dizajna, Tetra Pak pakiranje pruža vodi Dana snažnu ekološku prednost.

Pakiranje je uglavnom izrađeno od drveta, prirodnog i obnovljivog resursa koji je moguće potpuno reciklirati. Također, pakiranje nosi oznaku FSC™ – Forest Stewardship Council™ (Vijeće za nadzor šuma), dajući jamstvo da drvo koje se koristi za proizvodnju potječe iz šuma kojima se održivo gospodari kao i iz drugih obnovljivih izvora. U Dani su sve više fokusirani na pronalaženje novih tržišnih prilika izvan Slovenije. Pod tim brendom osim vode imaju i sokove, nektare, voćne napitke, BIO sokove i ledene čajeve.

"U Dani ostajemo vjerni korisnicima kao i našoj misiji: poticati bolji život kroz niz novih proizvoda. Kontinuirano nastojimo odgovoriti potrebama korisnika za inovativnim proizvodima u dobrom pakiranju. Upravo stoga, Tetra Pak je bio prirodni izbor za našu robnu marku prirodnih voda", poručio je Marko Hren, direktor tvrtke Dana.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Vaš link …

…zgleda ko nagazna mina za djecu….

Možda nema čepa nego ideš na nju nožem.

…pa , kak ste po slikali bocu, sad ne vidimo ono najbitnije- ČEP…..kako se pije ta voda.?

New Report

Close