Medijski mogul Larry Namer radi na projektu u Hrvatskoj

Autor: Marta Duić , 02. siječanj 2020. u 22:00
Namer i modna dizajnerica Alex Dojčinović/ John Pavlish

Kineskom tržištu predstavit će naš glavni grad, a snima se i film o cijeloj zemlji.

Larry Namer, američki medijski mogul, osnivač i vlasnik E! Entertainment Televisiona, jednog od najpoznatijih TV kanala na svijetu, ovih dana je u Hrvatskoj.

Povod je njegova dolas dokumentarni serijal Explore the World čija se epizoda nedavno snimala u Zagrebu. Ovaj ciklus dokumentarnih serija od 12 epizoda gledateljima kineskih televizijskih kuća Youku i Mango TV, koje broje više od 700 milijuna pretplatnika uz niz svjetskih destinacija predstavit će i Zagreb.

Namer, koji godinama producira televizijske projekte za kinesko tržište, pogotovo one namijenjene mlađoj, imućnijoj populaciji koja puno putuje, istaknuo je kako samo ove godine čak 110 milijuna Kineza kreće na put do raznih svjetskih destinacija te kako Zagreb nudi baš ono što bi ih moglo zanimati -susretljive ljude, povijesne ljepote i značaj, kulturu i dugu tradiciju.

Uz to, paralelno će snimati i dokumentarac o Hrvatskoj, što će biti sjajna promocija naše zemlje općenito. Namera koji je u show business više od pedeset godina i čije se bogatstvo danas procjenjuje na gotovo četiri milijarde dolara kroz Zagreb je provela domaća modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Inače, na Namerovu E! TV-u od 2007. se emitira mega popularni reality show Keeping Up with the Kardashians. 

Komentirajte prvi

New Report

Close