Majke odabrale 15 najboljih proizvoda

Koji su najbolji namazi, šunke, deterdženti, čokolade.../FOTOLIA Koji su najbolji namazi, šunke, deterdženti, čokolade.../FOTOLIA

Osam tisuća hrvatskih mama ocijenilo 347 artikala na tržištu.

Rezultati istraživanja 'Odabrale mame' kojim je na uzorku od osam tisuća majki ocjenjivano ukupno 347 proizvoda s hrvatskog tržišta predstavljeni su u petak u Zagrebu, a najboljim je brendovima direktor projekta Tihomir Kovač uručio priznanja.

Faks Helizim Saponije Osijek je prema mišljenju mama najbolji deterdžent, Ornel istog proizvođača najbolji omekšivač, Labudov Meri Merino pobjeđuje u kategoriji osjetljiva rublja i Dove među gelovima za tuširanje.

Mame kažu i da je ABC krem sir Belja najbolji mliječni namaz, Clarum kore njihov su prvi izbor za pite i savijače, a proizvodi riječke Paštarije među tjesteninama, dok je Gavrilović pobjednik u kategorijama trajnih narezaka, paštete, šunke u ovitku i hrenovki.

Kod čipseva pobjednik je Lorenz Crunchips, Piikova Piko salama u kategoriji posebnih salama, kod čokolada Toblerone, a Nestlé baby desert majke navode kao najbolji mliječni desert za bebe i djecu. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!