Kopačke Ivana Rakitića prodaju se na humanitarnoj akciji

Autor: Poslovni dnevnik , 18. studeni 2014. u 22:00
Rakitić pomaže ugroženima

Najveća regionalna konferencija o sportskom marketingu održava se u slovenskom Portorožu, a dolazak su najavili stručnjaci koji su radili za Manchester City, OI u Londonu, Adidas.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić pridružio se humanitarnoj aukciji Sporto konferencije kojom će se prikupljati novac za mlađe selekcije NK RAŠK iz Rajevog Sela, u poplavljenom području Hrvatske.

 

7tisuća

eura je lani plaćeno za skijašku kacigu Tine Maze

Sporto, najveća regionalna konferencija o sportskom marketingu, i ove se godine, 20. i 21. studenog, održava u Portorožu. Rakitić, zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije nesebično se uključio u ovu humanitarnu akciju. Kompletan iznos koji se postigne kao konačan na aukciji ići će za NK RAŠK iz Rajevog Sela.Prošlih godina ljubitelji sporta su pomagali potrebite licitirajući za dres Lionela Messija, skijašku kacigu Tine Maze, hokejašku palicu Anže Kopitara, sportsku opremu Rogera Federera i košarkašku loptu Los Angeles Lakersa.

Skijaška kaciga Tine Maze lani je prodana za 7000 eura. U glavnom programu konferencije sudjelovat će stručnjaci koji su radili za Manchester City, Olimpijske igre u Londonu, FIFA-u, Adidas i brojne druge velike brandove. Također, temeljem podataka dobivenih kroz ispitivanje javnosti dodijelit će se nagrada Sporto brands najprepoznatljivijim sportskim brandovima. U 2013. godinu, u Hrvatskoj je nagradu u muškoj konkurenciji dobio  Mario Mandžukić. u ženskoj Sandra Perković, dok je najprepoznatljivijim sportskim klubom proglašen KHL Medveščak.  

Komentirajte prvi

New Report

Close