Kompanije Agrokor osvojile 45 priznanja

Autor: Poslovni dnevnik , 17. ožujak 2014. u 22:00
Priznanja su rezultati istraživanja na uzorku od 1200 ispitanika u Hrvatskoj/M. Sušenj/PIXSELL

Prepoznati brendovi, proizvodi i usluge.

Hrvatski potrošači su na osnovu vlastitog iskustva i mišljenja, najveći broj glasova za najbolji omjer cijene i kvalitete dali proizvodima, uslugama i Agrokorovim kompanijama.

Od ukupno 166 ispitanih gospodarskih kategorija, u 45 kategorija, kompanije Agrokor koncerna pozicionirale su se na prvo mjesto. Agrokor je time ostvario najveći broj pobjeda u Best Buy Award istraživanjima u Hrvatskoj dosada. Agrokorovi brendovi, proizvodi i usluge osvojile su Best Buy Award certifikate u sljedećim kategorijama: sedam priznanja dobio je Konzum, priznanje u 14 kategorija dobila je trgovačka marka K plus, Belje je osvojio Best Buy Award u jednoj kategoriji, Jamnica u tri, Ledo u osam kategorija, PIK Vrbovec u pet, Tisak u jednoj kategoriji, Zvijezda u četiri kategorije i turistička agencija Atlas u dvije kategorije.

Konzum kao dio koncerna Agrokor, odnosi pobjedničko mjesto u glavnoj, najznačajnijoj kategoriji istraživanja: "Pojam najboljeg omjera cijene i kvalitete u Hrvatskoj". Priznanja su rezultati predmetnog istraživanja Best Buy Award 2014/2015 švicarske kuće ICERTIAS (www.icertias.com) provedenom u siječnju 2014. na uzorku od 1200 ispitanika opće populacije u Hrvatskoj koristeći, CAWI – DEEPMA metodologiju (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

Komentirajte prvi

New Report

Close