Kako pristupiti novoj generaciji korisnika uz online formate?

Autor: Poslovni.hr , 25. svibanj 2015. u 10:59
Foto: Thinkstock

Sve o inovativnim online modelima oglašavnja, usponu online videa kao i razlozima uzleta nove generacije news portala doznajte na trećem meet-up eventu Digital Takeover u organizaciji 24sata

Digital Takeover ponovo okuplja relevantne stručnjake domaće digitalne scene koji će u jedinstvenom ambijentu novootvorene kavane Johann Franck, 28. svibnja prezentirati trenutnu sliku stanja domaćih online trendova. Treći meet-up event započinje u 16 sati, a otvaraju ga predstavnici Imagine TV-a koji će otkriti zašto online video oglasi doživljavaju globalnu ekspanziju. Kao predvodnici trenda u online video oglasima, osim svojih iskustva u radu na platformama Styria grupe, težište njihovog predavanja biti će na trendu koji polako dolazi i u Hrvatsku, a radi se o dominaciji oglašavanja u video obliku na webu u odnosu na televizijsko reklamiranje.

Na temu "Express.hr — portal nove generacije čitatelja", urednica portala Merita Arslani održat će predavanje na kojemu će upoznati prisutne s novom generacijom čitatelja. Otkrit će zašto je nespecifičan sadržaj koji odskače od klasične internetske forme pronašao put do publike. Analitički, integrirani i uzbudljivi tekstovi, koji ne robuju kratkoj internetskoj formi imaju svoju publiku što odskače od uvriježenog mišljenja da internetska publika traži samo kratku i brzu informaciju bez kritičkog stava i potrebe za detaljima.

Zaključno predavanje održat će Saša Marković, media direktor agencije Starcom MediaVest Hrvatska koja je proglašena najboljom medijskom mrežom na CannesLions festivalu prošle godine. U izlaganju će predstaviti odlične rezultate koji se mogu ostvariti inovacijama unutar klasičnih formata online oglašavanja. Na konkretnom primjeru aktualne kampanje prezentirat će nove i inovativne digitalne ali kreativne online modele oglašavanja te otkriti zašto vjeruje da su iskustva korisnika u online oglašavanju važna.

Prva dva meet-up eventa Digital Takeover prisutni stručnjaci iskoristili su za međusobno umrežavanje ali i konstruktivnu polemiku. Kao i do sada, predavači će i ovoga puta biti na raspolaganju tijekom cijeloga druženja koje se za okupljene organizira po završetku formalnog dijela eventa. Ukusne slatke i slane zalogaje specijalno za treći meet-up event Digital Takeover ovoga puta pripremit će chef bistroa Johann Franck, Mate Janković stoga nemojte propustiti svibanjsko izdanje Digital Takeovera.

Komentirajte prvi

New Report

Close