Ivanišević ‘poludija’ navijajući sa Zaprešić Boysima za Hrvatsku

Autor: Marta Duić , 31. svibanj 2018. u 21:59
Sportski velikan na snimanju spota/Val Produkcija

Vrlo autentično je dočarana cijela navijačka atmosfera koja priprema gledatelje za uzbuđenja SP-a, kažu iz vodećega Telekoma.

Jedan od najvećih sportaša svih vremena u Hrvatskoj, tenisač Goran Ivanišević ponovno je u glavnoj ulozi najnovije kampanje Hrvatskog telekoma (HT) koju je osmislila agencija McCann Zagreb.

Zaprešić Boysi, autori i izvođači navijačkih pjesama, autori su i pjesme 'Igraj moja Hrvatska' koja je iskorištena u spotu.

  "Potpuno je shvatljivo da skupinu navijača koja se okuplja kako bi bodrila našu reprezentaciju predvodi baš on – koji je strastvenu ljubav prema nogometu nebrojeno puta pokazao tehnicirajući teniskom lopticom usred svojih mečeva", objašnjava Daniel Vuković, glavni kreativni direktor u McCannu.

Na spotu je radio tim od sedam McCannovaca, a lokacije snimanja su Split, Zagreb i Mirnovec nedaleko od Samobora. "Atmosfera na setu i ekipa bili su zaista fenomenalni, bilo je jako veselo, pogotovo zato što se snimalo u Splitu, što je i za mene bio poseban motiv da video bude bolji. Iskreno se nadam da ćemo se, kako smo se veselili golovima u spotu, tako radovati i tijekom nastupa naših u Rusiji. Vjerujem da je ovo najbolji početak 'nabrijavanja' na Svjetsko prvenstvo", komentirao je Goran Ivanišević snimanje i ideju spota. Iz HT-a napominju kako im se posebno sviđa način dočaravanja navijačke atmosfere jer je zaista autentičan.

"Jako smo zadovoljni s cijelom nogometnom kampanjom koja na vrlo autentičan način dočarava navijačku atmosferu i priprema gledatelje za nogometna uzbuđenja svjetskog prvenstva koja će uz opciju Internet Posvuda moći gledati neograničeno, bilo gdje. Goran i cijela ekipa na setu su stvarno odradili odličan posao i potpuno se uživjeli u svoje navijačke uloge, a pjesma Zaprešić Boysa dodatno pojačava navijačku atmosferu", poručili su iz HT-a. 

Komentirajte prvi

New Report

Close