Iskonovi darkeri, nudisti i galebovi pokušavaju ‘ostati svoji’

Autor: Poslovni.hr , 19. listopad 2012. u 16:29
Press

Iskon je priopćio kako kreće s kampanjom pod nazivom „Ostani svoj, al’ malkice bolji“.

Iskon je priopćio kako kreće s kampanjom pod nazivom „Ostani svoj, al' malkice bolji“. U središtu kampanje su, kažu iz Iskona, "različiti likovi s vrlo izraženim osobnostima koji i nakon što postanu Iskonovci i dalje ostaju svoji, ali se ipak nešto promijeni u njihovim životima".

Među protogonistima Iskonove jesenske kampanje pojavljuju se Iva, žena koja uvijek kasni, pa tako zakasni i na snimanje, darkerica Sandra, zatim potomak najvećih dalmatinskih galebova, nindža zavođenja i velemajstor neodoljivih pogleda Duje, mlada nada hrvatskog nogometa Lovro, nudist Ivica te Dubravka, štreberica, zaljubljenica u klasičnu glazbu koja nema sluha. Svi oni prelaskom na Iskon ostaju svoji, "ali kao Iskonovci svatko od njih počinje uživati u blagodatima najboljih paketa interneta, televizije i telefona". Reklame možete pogledati na Iskonovom Youtube kanalu.

Probni rok na tri mjeseca

Iskon je nedavno objavio kako je svoju dostupnost proširio pa je Iskon.TV sada dostupan i  stanovnicima manjih gradova i mjesta. Sve nove korisnike dodatno će, kažu, razveseliti informacija da Iskon tijekom jesenske kampanje prvi put omogućuje korisnicima da isprobaju usluge na tri mjeseca. Novi korisnici tijekom probnog perioda plaćaju uobičajenu mjesečnu naknadu za korištenje, no ako to žele, unutar tri mjeseca mogu odustati od daljnjeg korištenja bez plaćanja izlazne naknade zbog prijevremenog raskida ugovora.

Pogodnosti za pridošlice

Svi novi korisnici osnovnog televizijskog paketa od ukupno 57 TV kanala dolaskom u Iskon ostvaruju pravo na mjesec dana dodatnog TV paketa Iskon.TV Plus koji sadrži 37 programa. Korisnici Iskon.TV-a dobivaju i potpuni HBO programski paket, također na mjesec dana, kao i Iskon.TV Player Plus koji omogućuje gledanje televizije na mobilnim uređajima, u pokretu. Pridošlicama Iskon također daruje i Iskon.Snimalicu na 3 mjeseca, a one koji se odluče za samostalnu online prijavu očekuje HBO paket na 6 mjeseci za 1 kn.

 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close