Gordana Kovačević najbolja menadžerica desetljeća

Autor: Poslovni dnevnik , 07. srpanj 2013. u 21:59
Gordana Kovačević

Nagrade se dodjeljuju se od 1994. godine, a ove godine stručni ocjenjivački sud činili su poznati i priznati gospodarstvenici, znanstveni i javni djelatnici iz cijele regije.

Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericssona Nikole Tesle najbolja je menadžerica desetljeća i poslovna žena godine, dok je kompanija koju vodi izabrana za najkompaniju desetljeća.

Ove nagrade Europskog udruženja menadžera i časopisa Euromanager, koje su uručene u Sarajevu na 28. dodjeli priznanja najuspješnijim menadžerima i javnim osobama regije jugoistočna i srednja Europa, predstavljaju iznimno visoko i međunarodno verificirano priznanje gospodarstvenika regije, poručuju iz ENT-a.

Nagrade se  dodjeljuju se od 1994. godine, a ove godine stručni ocjenjivački sud činili su poznati i priznati gospodarstvenici, znanstveni i javni djelatnici iz cijele regije. Povodom ovih visokih priznanja kompaniji i njoj osobno Gordana Kovačević je naglasila: "Ove nagrade doživljavam kao istinsko priznanje svima koji su sudjelovali u našim dosadašnjim rezultatima". 

Komentirajte prvi

New Report

Close