Generalni direktor Ubera dolazi na Digital Takeover konferenciju

Autor: Poslovni.hr , 07. veljača 2017. u 10:33
FOTO: Press

Osigurajte svoje mjesto na konferenciji uz early bird kotizacije

Digitalna transformacija, content marketing, native oglašavanje, influenceri, big data, video… Sve su to teme o kojima će vodeći globalni i regionalni digitalni stručnjaci govoriti na konferenciji Digital Takeover u ožujku. Rob Khazzam, generalni menadžer Ubera za Centralnu i Istočnu Europu, prvi je od niza predavača kojeg predstavlja 24sata, organizator Digital Takeover konferencije, najveće regionalne digitalne konferencije.

Rob je zadužen za razvoj međunarodne strategije i poslovne operative Ubera u 20 gradova diljem devet država. Ujedno surađuje i s lokalnim generalnim menadžerima Ubera na razvitku poslovanja, razvoju novih usluga i poboljšanju postojećih. Njegov poslovni put prije Ubera uključivao je rad u investicijskim kućama u kojima je bio zadužen za strukturiranje tvrtke, akvizicije i ulaganja u raznim sektorima. Formalno obrazovanje stekao je na Richard School of Business gdje je diplomirao poslovnu administraciju s počastima te je ujedno i ponosan nositelj titule financijskog analitičara CFA Charterholder-a.  Na Digital Takeover konferenciji Rob će se u svojoj prezentaciji fokusirati na pozitivna iskustva koje donosi digitalna transformacija osobito u području urbane mobilnosti s primjerima iz prakse država koje su predvodnice u implementaciji moderne regulative.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme! U zagrebačkom Cinestaru u Branimir centru  14. ožujka 2017. budite dio regionalne digitalne konferencije te praktična znanja i vještine razmijenite s vodećim stručnjacima koji će predstaviti trendove. Uz ukupno tri ključna predavača, novi format serije kraćih predavanja brain snack, panel diskusije i predavanja internacionalnih predavača, na programu konferencije bit će i radionice koje će voditi stručnjaci u digitalnom marketingu, a koji su ujedno predavači s bogatim iskustvom na Visokom učilištu Algebra, edu-partnerom konferencije.

U prodaju su puštene Early Bird kotizacije u ograničenoj količini po cijeni od 1.500kn, u čiju cijenu je uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije kao i ručak i dvije pauze za kavu tijekom trajanja konferencije. Eary Bird ponuda vrijedi do 26. veljače 2017. nakon čega redovna cijena kotizacije iznosi 2.500,00kn.

Više informacija o programu i predavačima saznajte u narednim priopćenjima ususret konferenciji, a novosti o konferenciji možete pratiti na službenom webu i društvenim mrežama:   FacebookuTwitteru i LinkedIN-u.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close