FIC postaje Fox Media

Autor: Poslovni dnevnik , 22. rujan 2015. u 21:59
FOX MEDIA će, kao i do sada, zastupati kanale FOX, FOXLife, FOXCrime, National Geographic i 24Kitchen, te Discovery Channel i TLC

FOX MEDIA će, kao i do sada, zastupati kanale FOX, FOXLife, FOXCrime, National Geographic i 24Kitchen, te Discovery Channel i TLC.

Od 1. listopada prodajni tim Fox International Channels (FIC) nastupa na tržištu pod imenom FOX MEDIA. Ova promjena istovremeno će zaživjeti i u Hrvatskoj i na globalnoj razini.

FOX MEDIA će, kao i do sada, zastupati kanale FOX, FOXLife, FOXCrime, National Geographic i 24Kitchen, te Discovery Channel i TLC, koji su od prije godinu dana o portfelju FIC-a, objavili su iz kompanije. "Penetracija payTV platformi u Hrvatskoj dosegla je oko 50% svih kućanstava: danas je tako kabelska, IPTV ili satelitska televizija prisutna u 750.000 kućanstava, a taj je broj iz dana u dan i dalje u konstantnom porastu. Kanali koje zastupa FOX Media čini najznačajniji dio ukupne payTV ponude u Hrvatskoj.

Čak 5 kanala prisutno je u više od 90% domova koji gledaju payTV kanale, a o njihovoj popularnosti najbolje govori podatak kako se, prema istraživanju provedenom metodom intervjua na 600 ispitanika, među top 7 najomiljenijih payTV kanala nalazi čak 5 kanala koje zastupa FOX Media", stoji u priopćenju Fox International Channelsa. 

Komentirajte prvi

New Report

Close