Bruketa&Žinić u svjetskom udruženju ‘thenetworkone’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 15. travanj 2013. u 11:20
Arhivska fotografija: Modni performans eko odjevnih predmeta pod zajedničkim imenom Brokula&Ž na trznici Dolac. Photo: Robert Anic/PIXSELL

Reklamna agencija Bruketa&Žinić OM postala je članicom međunarodnog udruženja nezavisnih agencija ‘thenetworkone’, u kojem je oko 400 agencija iz 106 zemalja, izvijestili su danas iz te agencije.

 Reklamna agencija Bruketa&Žinić OM postala je članicom međunarodnog udruženja nezavisnih agencija 'thenetworkone', u kojem je oko 400 agencija iz 106 zemalja, izvijestili su danas iz te agencije.

Među članicama udruženja 'thenetworkone' su vrsne i nagrađivane svjetske agencije koje se bave širokim spektrom usluga od brendiranja i digitalnih komunikacija, do klasičnog oglašavanja, dizajna i tipografije.

Članicom tog udruženja postaje se na poziv, a kako agencijama-članicama omogućava zajedničko poslovanje na više različitih tržišta i nastupe na sajamovima, iz Bruketa&Žinić ističu da će im to pomoći u okretanju stranim tržištima, na čemu rade zadnjih godina.

Za sada ta jedna od najuspješnijih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija urede, osim u Hrvatskoj (Zagrebu), ima još u Srbiji (Beograd) i Azerbajdžanu (Baku), u tijeku je proces otvaranja ureda u Austriji (Beč), a klijente imaju u široj regiji.

Članice udruženja su primjerice agencije Kolle Rebbe, Jung von Matt i Sapient Nitro, a u suradnji s "Campaign" magazinom 'thenetworkone' svake godine izdaje publikaciju "The World’s Leading Independent Agencies" (Vodeće svjetske nezavisne agencije), navodi se u priopćenju.

Komentirajući ulazak Bruketa&Žinić OM u 'thenetworkone', direktor tog udruženja Paul Squirrell naglasio je "izvrsnu energiju, entuzijazam, hrabrost i kreativnost" koju ima ta agencija, a što i traže kod potencijalnih agencija članica.

Bruketa&Žinić OM je grupa agencija specijalizirana za brand strategiju, dizajn, strateško planiranje i sve vrste online i offline marketinških komunikacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close