Bandić je, unatoč svemu što se događa, zvijezda društvenih mreža

Autor: Agencija VLM , 21. listopad 2014. u 09:05
Foto: Borna Filić / Pixsell

Tisuće i tisuće sljedbenika pojavljuje se iz minute u minutu na društvenim mrežama.

Dok je uhićenje Milana Bandića mnogima bio trenutak kada su odahnuli, možda i nazdravili, drugima je taj događaj došao kao ogroman šok, a tisuće i tisuće sljedbenika pojavljuje se iz minute u minutu na društvenim mrežama.

"Besplatne knjige, besplatne vozne karte, kuhinja, vrtići i tako dalje i tako dalje… pa dragi moji sugrađani sami ste se sebi pos…. u tanjur. Bolji se neće pojaviti nikada…' i 'Ovo što mu stavljaju na teret pa to bi mogli staviti svakom saborskom zastupniku i ministru. Politika Hrvata na žalost svih nas zasnovana je na lopovluku, a naš gradonačelnik barem je za ovaj grad izgorio i za to mu hvala", jedan je od komentara na Facebooku.

Osim građana Zagreba, javili su se i stanovnici drugih gradova:
"Cijela ova atmosfera me podsjeća na događaje u Varaždinu iz lipnja 2011. godine, kada je uhićen Ivan Čehok. Varaždin je danas, tri godine poslije, grad na marginama događanja, tisuće i tisuće ljudi u međuvremenu su dobile otkaz i nemaju posla, zatvorena su ili su pod stečajem ili pak su propala poduzeća koja su nekada zapošljavala brojne Varaždince, nestalo je Sjajnoga bala, nogometnog prvoligaša, afere su gradu primjeru donijele atribut grada slučaja, i tako redom… vjerujem da je Zagreb ipak prevelik grad da ga za koju godinu zadesi slična sudbina…", napisao je jedan Varaždinac.

A poruka Josipa Biluša jedna je od najčitanijih na društvenim mrežama, a ona glasi: "Naravno da ga treba zatvoriti! Zamislite, obnovio je javni prijevoz, asfaltirao je stotine kilometara cesta, obnovio škole, dao osnovnoškolcima besplatne knjige, 1000 eura svakom djetetu rođenom u Zagrebu, obnovio rodilište, uredio Savu, 70% fasada u centru je novo. Zamislite đ****, domaćim tvrtkama dao je posao novih tramvaja. Vlada troši milijune na Audje, BMW-e i Mercedese, a on se vozi u Passatu iz 2007. godine. Sram ga bilo! Možda je bilo kontroverzi, ali od Zagreba je napravio respektabilnu europsku metropolu. Oni koji su potpisali njegovo uhićenje zaboravljaju da 750 tisuća malih Zagrebčana stoji iza Milana Bandića".

"Jedini čovjek koji je dao puno za naše invalide i za našu djecu! Čovjek koji je bio na dužnosti za svoj grad od 0-24! Zagreb bez Bandića neće biti isti…", napisao je jedan od korisnika u grupi "MILAN BANDIĆ-podrska nasem gradonacelniku". U objavama korisnici navode kako je Bandić uhićen zbog predizborne kampanje i kako bi se skrenula pozornost sa suđenja Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču.

Podsjetimo, Milan Bandić, Slobodan Ljubičić Kikaš i Petar Pripuz uhićeni su poslijepodne oko 17 sati u Zagrebu. Ravnateljstvo policije i PNUSKOK pod koordinacijom tužiteljstva i USKOK-a više su mjeseci provodili istragu koja je danas okončana.

 

Komentari (4)
Pogledajte sve


Od kud kod tebe toliki prijezir i mržnja.
Ovi što daju podršku dotičnom davno su shvatili o čemu se tu radi i zbog toga mu i daju podršku.

Milan Bandić je vođa mafije u Zagrebu, i nadam se da će mu se suditi za organizirani kriminal.
Mafija= La Familia. Kao što vidite svi uhapšeni su čisti purgeri.
Kako je moguće da nitko na vodećim položajima nije iz Zagreba?
Zar to ne bi bilo logično? Vidi pod zapošljavanje preko veze.

Svojim zakonima i djelovanjem pokrao je purgere i omogućio građevinskoj mafiji da se razmaše po Zagrebu.
Čitaj nemogućnost bilo kakve izgradnje ako ste tu 300 godina i imate zemlju, kad ju prodate za kikiriki odmah se dobivaju sve potrebne dozvole, a grad investitoru gradi cestu odnosno onda je otkupi od njega.

Bilo je stvarno krajnje vrijeme da policija i pravosuđe nešto napravi.

I bolje mu je u zatvoru, tamo će bar biti siguran.

Na ulicama Zagreba, nisam baš siguran.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/jesu-li-optuzbe-protiv-bandica-tako-tanke-jer-su-politicki-isforsirane-968664

Može li Hrvatska doći na glas da diže optužnice kao Putin protiv Hodorkovskog

Od kud kod tebe toliki prijezir i mržnja.
Ovi što daju podršku dotičnom davno su shvatili o čemu se tu radi i zbog toga mu i daju podršku.

Budu sljedbenici shvatili. Vrlo skoro.

New Report

Close