Autor šest bestselera na Amazonu i Forbesov suradnik dolazi na Digital Takeover

FOTO: Press FOTO: Press

Daniel Newman otkrit će vam tajne digitalne transformacije najuglednijih svjetskih kompanija.

Daniel Newman drugi je najavljeni predavač na najvećoj regionalnoj konferenciji Digital Takeover koja će se održati 13. ožujka 2018. u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru. Newman će nam u svojem predavanju otkriti tajne digitalne transformacije najuglednijih svjetskih kompanija te kako one grade svoju stabilnost u vremenu stalnih promjena.

Daniel Newman glavni je analitičar tvrtke Futurum Reasearch koja se bavi tehnologijom, digitalnim inovacijama i strategijama, te CEO Broadsuite Media grupe koja je strateški partner za medije, marketing i kreiranje sadržaja. Radi s najvećim svjetskim tehnološkim brendovima koji istražuju digitalnu transformaciju i njezin utjecaj na poduzetništvo.

Od big date, IoT-a i cloud computinga, Newman stvara veze između poslovanja, ljudi i tehnologije koje su potrebne da bi tvrtke imale najveću korist od svojih tehnoloških projekata. Njegove se ideje redovito prenose u stotinama prestižnih svjetskih medija kao što su: London Times, CIO Review magazin i CNBC, a piše i za portale Forbes, Entrepreneur i Huffington Post. Profesor je na specijalističkom i diplomskom studiju, a svake godine održava razna predavanja diljem svijeta dijeleći svoju viziju o ulozi koju će tehnologija imati u našoj budućnosti.

Autor je šest bestselera, a tema njegova predavanja na Digital Takeoveru temeljena je na njegovoj zadnjoj knjizi "Futureproof: 7 ključnih stupova za uspjeh digitalne transformacije".

"Futureproof" predstavlja sedam operativnih stupova koji pomažu organizaciji da ubrza digitalnu transformaciju, upravlja promjenama i pretvori promjene u neumorni motor za nove mogućnosti.

Nekad velike i uspješne tvrtke poput Kodaka i Xeroxa podlegle su valu novih tehnologija i nisu se uspjele nositi s tempom i opsegom promjena. Digitalna transformacija ključ je za preživljavanje tvrtki, ali ona ne predstavlja samo ulaganje u tehnologiju.

Produžili smo Early Bird ponudu

Budite dio druge po redu konferencije Digital Takeover koja će se održati 13. ožujka 2018. u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.

U prodaji su Early Bird ulaznice u ograničenoj količini po cijeni od 1.500 kn, a u njihovu je cijenu uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kavu i druženje nakon službenog programa uz hranu i piće. Early Bird ponuda vrijedi do 14. veljače, nakon čega redovita cijena kotizacije iznosi 2.600 kn te last minute po cijeni od 2.900 kn.

Više informacija o konferenciji i novosti pratite na Facebooku i www.digitaltakeover.hr.

 

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!