Aplikacija za plaćanje parkinga bez dodatnih naknada dostupna diljem Hrvatske

Autor: Objava za medije , 16. travanj 2018. u 16:01
FOTO: PRESS

IT tvrtka Infoart razvila je aplikaciju za plaćanje parkinga kojom na brz i jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu izvršiti plaćanje satnih, dnevnih, povlaštenih stanarskih, mjesečnih parkirnih karata, kao i plaćanje dnevnih parkirnih karti izdanih od strane kontrolora.

Aplikacija PayDo ne koristi SMS protokol za plaćanje parkinga, zbog čega je idealna za sve korisnike koji do sada nisu mogli plaćati SMS-om, a to su, uz ostale, određene kategorije poslovnih korisnika, turisti te neki privatni korisnici. Za te skupine korisnika, jedino rješenje za plaćanje parkiranja bila je potraga za parking aparatima kako bi kupili kartu, što je za određene poslovne korisnike značilo sakupljanje računa koje bi kasnije priložili u tvrtki.

Infoart svojom aplikacijom PayDo omogućava svim korisnicima plaćanje parkinga bez dodatnih naknada, a svi troškovi vidljivi su na jednom računu.

PayDo nudi i promotivnu pogodnost za korisnike Mastercard® kartica – 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promo račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

„U Europi preko 90% potrošača koristi pametni telefon više od bilo kojeg drugog uređaja. Čak 57% Hrvata ističe mobitel kao uređaj s kojim bi najradije plaćali, a 22% već koristi mobilno plaćanje. Riječ je o uređaju koji se, usudila bih se reći, koristi više nego ijedan dosad u povijesti. Zato nas veseli što možemo podržati projekte poput aplikacije PayDo koji korisnicima omogućuju da isti zaslon koji ne ispuštaju iz ruku mogu koristiti i za plaćanje – što je jednostavno, praktično i uistinu logično“, istaknula je Sanja Žigić, direktorica kompanije Mastercard u Hrvatskoj.

Aplikacija PayDo je trenutno dostupna u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Puli, Poreču, Rovinju i Osijeku. Od 1.5. bit će dostupna u Varaždinu i Sisku, a uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagreb, kako bi ova usluga bila dostupna na nacionalnoj razini.

Aplikaciju PayDo može se preuzeti za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android.

Zašto PayDo?

  • Jer je besplatan i ukida dodatne troškove plaćanja parkiranja
  • Jer omogućuje plaćanje svih vrsta parkirnih karata
  • Jer u suradnji s kompanijom Mastercard omogućuje jeftinije parkiranje

Komentirajte prvi

New Report

Close