Ana Kandare Šoljaga piše o tinejdžerima

Autor: Tatjana Tadić , 29. svibanj 2014. u 22:00
Riječ je o knjizi ugledne domaće psihologinje, stručnjakinje iz prakse koja svaki dan pomaže tinejdžerima i njihovim obiteljima

Riječ je o knjizi ugledne domaće psihologinje, stručnjakinje iz prakse koja svaki dan pomaže tinejdžerima i njihovim obiteljima.

Praktični vodič dr. sc. Ane Kandare Šoljaga Tinejdžeri – Praktični vodič za roditelje, upoznaje roditelje tinejdžera sa pet zlatnih pravila u odgoju, pet najčešćih pogrešaka, petnaest najčešćih roditeljskih briga i deset najčešćih tinejdžerskih poremećaja.

Riječ je o knjizi ugledne domaće psihologinje, stručnjakinje iz prakse koja svaki dan pomaže tinejdžerima i njihovim obiteljima u komunikaciji i ostvarenju skladnoga zajedničkog života. Roditeljska pravila stara trideset i više godina više ne djeluju. Svi roditelji tinejdžera, kao i svi oni koji se tinejdžerima bave, to već jako dobro znaju. Upravo iz te perspektive, ovaj praktični vodič upoznaje roditelje s novim znanstvenim spoznajama, ulijeva im snagu, nadu i pomoć koji su im itekako potrebni u odgoju tinejdžera u ovako složenom svijetu. U knjizi su konkretni odgovori na konkretna pitanja, a i brojne primjenjive ideje kako bolje komunicirati s tinejdžerima, kako s njima lakše surađivati i kako znati kada potražiti stručnu pomoć. Za veliku većinu manjih problema u odrastanju, u ovoj knjizi roditelji će pronaći sve što im je potrebno. Za one veće i teže probleme u ovoj će knjizi pronaći smjernice kada potražiti stručnu pomoć kao i kako najbolje izabrati stručnjaka koji će tu pomoć pružiti. Za mnoge brige ova knjiga pruža i ono na što često zaboravljamo: Što ne učiniti? Kako ne pogriješiti? Čitajući ovu knjigu shvatit ćete da je to jednako važno kao i savjet što učiniti.  

Komentirajte prvi

New Report

Close