Agrokor modernizirao svoju web stranicu, evo što sada na njoj možete pronaći

Autor: Poslovni.hr , 04. srpanj 2014. u 15:06
Screenshot

Korporativne stranice Agrokora funkcionalno su i vizualno redizajnirane, objavili su danas iz koncerna.

Korporativne stranice Agrokora funkcionalno su i vizualno redizajnirane, objavili su danas iz koncerna. Sukladno poslovnoj strategiji Agrokora o usvajanju najboljih svjetskih praksi u svim aspektima poslovanja, www.agrokor.hr osmišljen je na način da pruži relevantne informacije prezentirane na vizualno atraktivan način ciljanim skupinama korisnika, konkretno općoj javnosti, potencijalnim zaposlenicima, predstavnicima medija, poslovnoj zajednici i investitorima, ističe se u priopćenju.

Posebna je pozornost posvećena prezentaciji poslovnog modela Agrokora ‘Od polja do stola’ koji posjetitelja vodi kroz sve faze proizvodnog procesa, od poljoprivrede preko proizvodnje, logistike i distribucije do maloprodaje. Ovaj proces prezentiran je u sklopu zasebne rubrike i pripadajućeg video materijala.

Posjetitelji mogu pronaći i podstranice ljudskih resursa, „media kit“ za predstavnike medija, povijest Agrokora, informacije o društvenoj odgovornosti i poslovanju utemeljenom na održivom razvoju i inovacijama te zasebnu sekciju za investitore. Ključne brojke i informacije prezentirane su kroz interaktivne grafikone. Podstranice kompanija i brendova donose najvažnije podatke o njima te ujedno služe kao poveznica prema njihovim vlastitim stranicama, napominje se u priopćenju Agrokora.

Prateći najnovije trendove u razvoju web stranica, s naglaskom na funkcionalnost, težilo se da dizajn bude originalan i moderan, kažu iz Agrokora. Web stranice su u potpunosti prilagođene za sve rezolucije računala, tablete i pametne telefone. Partner u izradi stranica je agencija web.burza.

Komentari (1)
Pogledajte sve

koliko je plaćen ovaj oglas?
može i na private jer mojim partnerima isto tako treba jedan “objektivni” članak.

New Report

Close