3 pitanja – Miljenko Cvitković

Autor: Tomislav Tadić , 25. studeni 2010. u 22:00

Minji nedostaju kolege, ali i neisplaćene plaće

Miljenko Cvitković Minja, jedan od kultnih novinara Radija 101, nakon 20 godina prešao je na radio Sljeme. Iako ga slušatelji najviše pamte po ranojutarnjim javljanjima u eter s Azerom, poznatijim kao “Javljanjima sa zagrebačkih cesata” pred njime je novi izazov.

Zašto ste otišli s Radija 101?
U toj medijskoj kući radio sam 20 godina. Otišao sam jer mi se čini da ovakvom (sadašnjem) radiju nemam što ponuditi. Usto poziv s Radio Sljemena bio je izazov kojem nisam mogao odoljeti.

Što radite na Sljemenu, kao novinar, urednik?
Tamo se još ufuravam. Uglavnom s kolegama i kolegicama idem na teren i za sada još samo gledam i slušam kako se oni javljaju. Svojevrstan sam “terenko” jer se polako ubacujem u novi način izvještavanja s tiskovnih konferencija. Početkom prosinca krenut ću s javljanjima uživo u jutarnjem terminu (između 7.30 i 9.00 sati). Dobro mi je na Sljemenu i poručio bih svima koji iz bilo kojeg razloga niste, da počnete slušati Radio Sljeme.

Nedostaje li Vam 101?
Nedostaju mi ljudi, prijatelji i prijateljice. Naravno nedostaju mi i zaostale plaće dakako. No nije mi ni u jednom trenutku bilo žao što sam otišao sa 101-ice.

Komentirajte prvi

New Report

Close