Trillenium Hrvoja Prpića je najuspješniji hrvatski startup

Hrvoje Prpić je jedan od osnivača HG Spota/PIXSELL Hrvoje Prpić je jedan od osnivača HG Spota/PIXSELL

Izabrani hrvatski predstavnici za srednjoeuropsko natjecanje poduzetnika početnika.

Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) održano je hrvatsko finale za izbor najboljih startupa koji ulaze u srednjoeuropsko natjecanje Central European Startup Awards.

U konkurenciji za najbolje natjecalo se 35 hrvatskih startup tvrtki i istaknutih osoba. Međunarodni žiri sastavljen od srednjoeuropske i globalne startup scene najboljim hrvatskim startupovima i osobama s najvećim osobnim utjecajem u 2015. godini proglasio je E-glas osnivača Miroslava Vrankića u kategoriji Best Cloude/Data App, a isti dobitnik je nagrađen i u kategoriji Best Social Impact Startup. Startup Vitastiq, osnivača Deana Vranića, najbolji je u kategoriji Best User Expirence.

Najbolji FinTech Startup je Oradian osnivača Antonia Šeparovića, Andrewa Mainharta te Julein Orehlein. Projekt Sveučilišta u Rijeci, Step Ri pod palicom Borisa Goloba, nagrađen je kao Best Coworking Space. Kao najutjecajnija žena u ovom segmentu izabrana je Mia Biberović, izvršna urednica platforme netokracija.com. Startup godine je Trillenium osnivača Hrvoja Prpića, poznatog poslovnog anđela. U Beču će 8. i 9. listopada u Beču biti proglašeni pobjednici prema kriteriju online glasovanja. 

Komentari (4) Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve