Trillenium Hrvoja Prpića je najuspješniji hrvatski startup

Hrvoje Prpić je jedan od osnivača HG Spota/PIXSELL Hrvoje Prpić je jedan od osnivača HG Spota/PIXSELL

Izabrani hrvatski predstavnici za srednjoeuropsko natjecanje poduzetnika početnika.

Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) održano je hrvatsko finale za izbor najboljih startupa koji ulaze u srednjoeuropsko natjecanje Central European Startup Awards.

U konkurenciji za najbolje natjecalo se 35 hrvatskih startup tvrtki i istaknutih osoba. Međunarodni žiri sastavljen od srednjoeuropske i globalne startup scene najboljim hrvatskim startupovima i osobama s najvećim osobnim utjecajem u 2015. godini proglasio je E-glas osnivača Miroslava Vrankića u kategoriji Best Cloude/Data App, a isti dobitnik je nagrađen i u kategoriji Best Social Impact Startup. Startup Vitastiq, osnivača Deana Vranića, najbolji je u kategoriji Best User Expirence.

Najbolji FinTech Startup je Oradian osnivača Antonia Šeparovića, Andrewa Mainharta te Julein Orehlein. Projekt Sveučilišta u Rijeci, Step Ri pod palicom Borisa Goloba, nagrađen je kao Best Coworking Space. Kao najutjecajnija žena u ovom segmentu izabrana je Mia Biberović, izvršna urednica platforme netokracija.com. Startup godine je Trillenium osnivača Hrvoja Prpića, poznatog poslovnog anđela. U Beču će 8. i 9. listopada u Beču biti proglašeni pobjednici prema kriteriju online glasovanja. 

Komentari (4) Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!