Registracija korisnika

Naslovnica Registracija

Registracija na portal Poslovni.hr je besplatna. Registracijom postajete dio najveće regionalne poslovne i financijske internet zajednice. Članovi se mogu povezivati s drugim članovima portala koristeći komunikacijske alate (forum, privatne poruke, liste prijatelja i dr.).

Poslovni dnevnik pokrenuo je projekt Hrvatska pamet Hrvatskoj, a u suradnji s partnerima na tom projektu, specijale s online edukacijama za studente. U specijalu ''Kako napisati projekt'' možete pronaći ekskluzivne edukativne materijale koji će vam poslužiti kao alat i putokaz prilikom izrade vaših projekata.

U specijalu "Edukativni materijali za studente" sadržani su materijali na temu financija, marketinga, upravljanja vremenom, prezentacijskih i prodajnih vještina, poslovnog upravljanja, itd. koji će vam pomoći u sadržajnom aspektu pripreme vaših projekata, ali i generalno u stjecanju znanja za daljni razvoj.

Pristup materijalu omogućili smo studentima svih fakulteta u Hrvatskoj u dobi od 18 do 27 godina.

Želite li ostvariti pristup materijalima, ispunite formular niže i na e-mail hph@poslovni.hr pošaljite potvrdu o statusu studenta (za aktualnu akademsku godinu 2015./2016.)

U roku od 24h šaljemo vam pristupne podatke za materijal koji potom možete besplatno preuzeti.

Fizička osoba Pravna osoba
Prihvaćam da se moji osobni podaci koriste u skladu s odredbama Pravila privatnosti.
Potrebna je privola za nastavak!
Želim primati obavijesti putem newslettera

Registracijom na portal prihvaćam Uvjete korištenja.