FOTO: Ivan Zak u Supetru održao koncert za pamćenje

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 29. lipanj 2016. u 22:49
Foto: Hrvoje Jelavić / Pixsell

Ivan Zak je dijelom festivala Moja poduzetna Hrvatska odlučio postati zahvaljujući tome što je na vlastitoj koži iskusio da je za uspjeh potrebno uložiti mnogo truda te da nagrade dolaze polako ali sigurno.

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova Moja poduzetna Hrvatska, pod medijskim pokroviteljstvom Styrije i glavnih brendova Večernjeg lista, 24 sata i Poslovnog dnevnika, održan u srijedu navečer u Supetru uveličan je i spektakularnim koncertom Ivana Zaka. Tako su nakon niza hrvatskih gradova poput Dubrovnika, Daruvara, Poreča, Sv. Ivana Zeline, Ivanca i stanovnici ovog bračkog mjesta imali priliku uživati u besplatnom koncertu jednog od najpopularnijih hrvatskih pjevača.

Nakon visokih dnevnih temperatura nekoliko stotina domaćih i stranih posjetitelja u večernjim je satima rashlađenje potražilo na supetarskoj rivi, dok su za zabavu zaslužni bili najslušaniji Zakovi hitovi poput Bolja od najbolje, Usne varane, Pretjerujem, Naučila si me, Rođendan tvoj i Tetovaža. Na repertoaru se našla i njegova nova pjesma Sve si moje koja ne silazi s top – ljestvica domaćih radio postaja.

Zak je autor glazbe i stihova za većinu svojih pjesama, a na domaćoj je glazbenoj sceni  prisutan posljednjih 20-ak godina. Njegov je trud nagrađen nizom priznanja, dok je na ovogodišnjem Porinu Zakov album Usne varane nominiran i u kategoriji Najbolji zabavni album godine. Za isti album osvojio je Srebrnu ploču mjesec dana od početka prodaje, uz već osvojenu Zlatnu ploču za album 'Bolja od najbolje' i Platinasti forte, koji mu je dodijelila struka za broj prodanih primjeraka autorskih albuma.

Ivan Zak je dijelom festivala Moja poduzetna Hrvatska odlučio postati zahvaljujući tome što je na vlastitoj koži iskusio da je za uspjeh potrebno uložiti mnogo truda te da nagrade dolaze polako ali sigurno. „Pozdravljam ideju potpore i razvoja malog i srednjeg poduzetništva te isticanja pozitivnih poduzetničkih primjera jer smatram da se previše ističu negativne stvari, a pozitivne samo sporadično. To je krivo, ljudi vole saznati čime se bave i drugi te koliko su uspješni u tome“, ističe poduzetni Zak.

Komentirajte prvi

New Report

Close