FOTO: Ivan Zak rasplesao sve generacije

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 30. srpanj 2017. u 11:37
Foto: Hrvoje Jelavić / Pixsell

Rogoznica, kao i susjedni Primošten, odavna su sinonimi zabave u Šibensko – kninskoj županiji, a Ivan Zak se ondje osjeća ‘kao doma’ što je pokazao i te večeri.

Ivan Zak je u subotu nastupio na rogozničkom glavnom trgu i to pred više od pet tisuća ljudi priredivši im dvo i pol satni koncert za pamćenje. U srcu Dalmacije i u jeku turističke sezone Zak je rasplesao sve generacije, a na svoje su došle i njegove najvjernije obožavateljice – 'Zakice'. Za odličan ljetni provod, kao i nezaboravan kraj godišnjeg odmora za neke, jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača pobrinuo se listom svojih pjesama koje se ne skidaju s liste najslušanije glazbe na većini hrvatskih radio – postaja.

Na pozornicu se popeo nešto malo prije 11 sati navečer, a zabava je službeno otvorena jednim od njegovih najvećih hitova – 'Bolja od najbolje'. Nakon toga uslijedile se 'Tetovaža', ljetna 'Meni se s tobom', 'Škripi veza', 'Usne varane' koje su rogozničku feštu pretvorile u veliki tulum na otvorenom. Hitovi su se nizali jedan za drugim, bilo je nešto i glazbe njegovih estradnih kolega, pa će ova subotnja večer u sjećanju velikog broja domaćih i stranih gostiju biti upisana kao razlog zbog kojeg se na njegov koncert isplati vratiti. Boljeg povoda za pohod njegovih koncerata od taktova 'Da si tu', 'Jedna u nizu', 'Za ljubav rođeni' zaista nema.

Rogoznica, kao i susjedni Primošten, odavna su sinonimi zabave u Šibensko – kninskoj županiji, a Ivan Zak se ondje osjeća 'kao doma' što je pokazao i te večeri. Prije odlaska s bine, naš se poznati kantautor zahvalio organizatorima, Turističkoj zajednici Rogoznice i Poslovnom dnevniku, ali i vjernoj publici. U Rogoznici mu je ovo prvi nastup, kazao je, ali zasigurno ne i posljednji. „Predivna večer s predivnim ljudima, hvala vam svima!“, riječi su s kojima se oprostio od publike. Po završetku koncerta, obožavatelji su ga već tradicionalno dočekali kako bi se s njime fotografirali, a neki od njih su imali i za njega pripremljene poklone. Jedan od razloga zbog kojih je i postao miljenikom publike upravo je vrijeme koje posvećuje svojim obožavateljima prije i nakon koncerta.

Valja naglasiti i da je Ivan Zak, uz intenzivan ljetni tempo, prije nekoliko dana objavio i spot za novu, dugo iščekivanu pjesmu 'Opasna'. Fanove je netom prije razveselio i stvari nazvanom 'Ničija', pa se sada može očekivati samo da će jednakim tempom nastaviti osvajati sve krajeve zemlje i regije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close