FOTO: Ivan Zak rasplesao i raspjevao Labinjane

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 03. srpanj 2016. u 08:11
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Hitovima poput Bolja od najbolje, Usne varane, Pretjerujem, Naučila si me, Rođendan tvoj i Tetovaža raspjevao je i rasplesao mnogobrojne posjetitelje, dok su najveće ovacije i dalje bile rezervirane za pjesmu Sve si moje.

U sklopu Festivala poduzetništva, obrta i OPG-ova Moja poduzetna Hrvatska večernji su sati bili rezervirani za zabavu koju je priredio Ivan Zak, zaštitno lice festivala. Jedan od nositelja današnje pop scene hitovima poput Bolja od najbolje, Usne varane, Pretjerujem, Naučila si me, Rođendan tvoj i Tetovaža raspjevao je i rasplesao mnogobrojne posjetitelje, dok su najveće ovacije i dalje bile rezervirane za pjesmu Sve si moje.

Osim publike, Zaka redovito nagrađuje i struka. Za album 'Usne varane' osvojio je Srebrnu ploču mjesec dana od početka prodaje, zatim Platinasti forte i Zlatnu ploču za album 'Bolja od najbolje', a ujedno je bio nominiran i za glazbenu nagradu Porin. „Bez truda nema uspjeha. Tvrdim i čvrsto stojim iza toga da sreću moramo izazvati sami. U dvadeset godina bavljenja glazbom bio sam i više no uporan, što se u konačnici i isplatilo“, poručio je pjevač.

Pod Zakovim motom „budite uporni, ne odustajte“ završilo je još jedno izdanje izložbeno – prodajne manifestacije pod medijskim pokroviteljstvom Styrije Hrvatska i njezinih glavnih brendova Večernjeg lista, 24 sata i Poslovnog dnevnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close