WORCON spas Hrvatske industrije

Autor: Promo , 06. ožujak 2019. u 08:23
Tin Keškić

U sklopu Worcon platforme pokrenut je prvi portal industrijske tematike u Hrvatskoj.

Da i mali mogu biti veliki, pokazuje Hrvatska industrijska B2B platforma Worcon. Platforma koja je u kratkom vremenu stala uz rame najjačim B2B platformama u svijetu. Worcon je prepoznat od industrijskih proizvođača i investitora u hrvatskoj i svijetu, što se pokazalo na forumu hrvatske i kanadske Gospodarske komore u Torontu.

Inovativnost i korisnost platforme pokazuje 180 poslovnih korisnika u 25 zemalja Europe i svijeta koji su se pomoću nje umrežili te realizirali poslove iz područja industrije metala, gume, plastike, drveta i tekstila.

Zašto Worcon?

Vrijeme je novac, a Worcon je rješenje.

Svjedoci smo nove industrijske revolucije nazvane 4.0; sve je brže i učinkovitije nego ikad prije.

Trendovi su trenutačno takvi da sve više internetske i informacijske tehnologije uzimaju primat klasičnim poslovnim načinima komunikacije. U današnjem dinamičnom poslovnom svijetu gubljenje vremena i troškova raznih putovanja postaju nepotrebna uporabom naše B2B Worcon platforme.

Worcon platforma omogućuje brži, jednostavniji i jeftiniji način izrade vašega proizvoda. Objavom i iskazanom potrebom za određenim proizvodom u najkraćem vremenu ćete dobiti više ponuda s različitim uvjetima cijene, kvalitete i roka isporuke.

Kako pojašnjava Keškić, sustav podsjeća na burzu na kojoj klijenti objavljuju svoje oglase/natječaje i traže tvrtke koje bi njihove zahtjeve mogle ispuniti. I kupci i proizvođači automatski dobivaju obavijesti o pristiglim ponudama, objavljenim natječajima i sličnom, a u konačnici sami biraju najbolju ponudu te dogovaraju daljnji razvoj projekta. Worcon je "spajalica" koja spaja te dvije strane na jednom mjestu.

Svaka tvrtka se može besplatno registrirati na našu platformu te napraviti vlastiti profil koji funkcionira kao mini internetska stranica u kojoj se nalaze svi relevantni podaci tvrtke: kratki opis usluga i proizvoda tvrtke, kontakt podaci – email, link na internet stranicu tvrtke te brojevi telefona.

Iz svega navedenog nastala je potreba za pokretanjem PRVOG INDUSTRIJSKOG PORTALA U HRVATSKOJ

Želite li biti informirani o najnovijim tehnoleškim dostignućima u Hrvatskoj i svijetu, WORCON portal je pravo mjesto.

Na portalu će svi zainteresirani za aktualne teme iz industrije imati priliku pročitati vijesti i analize novih tehnologija i metoda proizvodnih procesa automatizacije.

Želimo biti informativan i edukativan portal te pokrenuti nove procese u Hrvatskoj i regiji. Smatramo da Hrvatska itekako ima prostora za okretanje modernizaciji i automatizaciji proizvodnje te da općenito zaostajemo u novoj industrijskoj revoluciji.

Osim toga, na jednom mjestu moći ćete pročitati sve vijesti i prijedloge vezane uz prelazak na nove proizvodne procese u industriji, recenzije novih strojeva i alata, kao i industrijskih softvera, odnosno, pružit ćemo proizvođačima sve informacije kako bi optimizirali proizvodnju i smanjili troškove.

Donosit ćemo reportaže s hrvatskih i svjetskih industrijskih sajmova, posebice bismo htjeli istaknuti da ćemo kroz posebnu kolumnu predstaviti čitateljima naše industrijske tvrtke te partnere iz svijeta kojima je hrvatsko tržište zanimljivo.

INOVACIJA

Istraživanjem koje smo proveli na području Republike Hrvatske, došli smo do saznanja o nedostatku adekvatnih edukativnih sadržaja na našem govornom području.

U pripremi je edukativni kutak, prvi takve vrste u regiji, kojim ćemo olakšati učenje i pristup kvalitetnom tehničkom sadržaju našim čitateljima, učenicima, studentima, inženjerima…

Edukativni kutak sastojat će se od raznih tablica, softvera za proračune koje sami izrađujemo, te videomaterijala ( tutoriala) te na taj način biti svojevrsna inovacija na tržištu koja će olakšati učenje i pristup važnim podacima mladim inženjerima.

OVA PLATFORMA PREDSTAVLJA OSLONAC LJUDIMA JE KOJIMA JE VAŽNIJA INDUSTRIJA I GOSPODARSTVO OD DNEVNO-POLITIČKIH TEMA.

New Report

Close