Vodotehnika d.d. – sveobuhvatan sustav kvalitete

Autor: Poslovni.hr , 17. lipanj 2016. u 08:17
Foto: Press

Vodotehnika d.d. provodi sveobuhvatan sustav kvalitete koji ulazi u sve dijelove – od projektiranja, pripreme, građenja i servisa, odnosno od nabave sirovina i materijala do isporuke proizvoda kupcima i gradilištima.

Osnovna djelatnost Vodotehnike d.d. je izgradnja i projektiranje cjevovodnih sustava od izvorišta do potrošača, uključujući tretman pitkih, tehnoloških i otpadnih voda, te izgradnja vodovodnih i instalacija kompleksnih objekata, kao i izgradnja cjevovoda za specijalne medije. Uz sve navedeno, Vodotehnika se bavi prodajom i ugradnjom bazenske tehnike te prodajom cjevovodnog materijala i spojnih elemenata, kao i prodajom sanitarija i keramike.

Izgradnjom proizvodno-trgovinskog centra u Jankomiru, uz ranije izgrađenu poslovnu zgradu u Koturaškoj 49 te formiranjem građevinske operative zatvoren je tehnološki krug Vodotehnike i time je stvorena kvalitetna baza za tržišno gospodarenje. Zgrada u Koturaškoj 49 sadrži 2500 metara kvadratnih kvalitetnog poslovnog prostora i tu je zaposleno 40 djelatnika. Proizvodno- trgovinski centar u Jankomiru prostire se na 20.000 kvadratnih metara zemljišta i uključuje: salon kupaonske opreme na 1000 kvadratnih metara, vanjsko i unutarnje regalno skladište, proizvodno-servisni dio s centralnom radionicom, alatnicom, mehaničkom i stolarskom radionicom, pjeskarnicom, lakirnicom i praonicom.

Vodotehnika d.d. provodi sveobuhvatan sustav kvalitete koji ulazi u sve dijelove – od projektiranja, pripreme, građenja i servisa, odnosno od nabave sirovina i materijala do isporuke proizvoda kupcima i gradilištima. Opredjeljenje Vodotehnike je osiguranje najviše razine kvalitete rada i proizvoda, što se bazira na osiguranju kvalitete prema ISO 9001 : 2000 standardu.

Komentirajte prvi

New Report

Close