Vipnet: Svako povećanje troškova znači povećanje cijene za krajnje korisnike

Autor: Poslovni.hr/Hina , 17. travanj 2014. u 15:13
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Svako povećanje proizvodnih troškova za telekomunikacije kompanije u konačnici znači povećanje cijene za krajnje korisnike, kazala je danas direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta Dubravka Jusić.

Svako povećanje proizvodnih troškova za telekomunikacije kompanije u konačnici znači povećanje cijene za krajnje korisnike, kazala je danas direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta Dubravka Jusić komentirajući najavu Vlade o povećanju naknada za telekomunikacije usluge.

"Radi se o petoj promjeni politike nameta u proteklih pet godina ili se radi o jednostranoj promjeni koncesijskog ugovora na temelju kojih se rade poslovni planovi. To govori o investicijskoj klimi u Hrvatskoj i o tome da je vrlo teško raditi poslovne planove", kazala je Jusić na konferenciji za novinare na kojoj je Vipnet predstavio novosti u svojoj ponudi.

Dodala je da su telekomunikacije kompanije dosad poštivale dogovore s hrvatskom Vladom. Vipnet je u posljednje dvije godine, u godinama krize, investirao 357 milijuna kuna u nove frekvencije, rekla je.

Telekomunikacijska tvrtka Vipnet danas je predstavila novu ponudu tarifa "Bez granica" te novih fiksnih paketa, kao i prvu konvergentnu ponudu "Kombinirajte i uštedite" koja korisnicima koji istovremeno koriste mobilne tarife i fiskne pakete nudi posebne popuste.

"Radi se o kombinaciji mobilnih i fiksnih usluga u sklopu kojih korisnici mogu ostvariti znatne popuste ako ih istovremeno koriste", kazao je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

U okviri novih tarifa "Bez granica" omogućena je i povoljnija otplata mobilnih uređaja na rate te posebna promotivna ponuda za mlađe od 28 godina, rečeno je na predstavljanju.

Vipnet je također predstavio nove internetske stranice s nizom novih funkcionalnosti kao što napredna tražilica, konfigurator za samostalno kreiranje ponuda i podrška za korisnike. Nove stranice prilagođene su slijepim i slabovidnim osobama.

Komentirajte prvi

New Report

Close