Valamar traži nove stipendiste i nudi izvrsne uvjete

Autor: Poslovni.hr , 19. rujan 2018. u 11:57
Foto: Grgo Jelavić / Pixsell

Stipendiranje učenika Valamar osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma.

Valamar učenicima turističko – ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko – hotelijerski komercijalist u cijeloj Hrvatskoj donosi atraktivan program stipendiranja u vrijednosti od 1.200 kuna mjesečno tijekom školske godine, u trajanju od 10 mjeseci sve do završetka školovanja.

Stipendiranje učenika Valamar osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma, a u školskoj godini 2018./2019. u program stipendija bit će uključeno sveukupno 400 učenika. Obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu godinu i uredno maturiraju. U jednoj od atraktivnih Valamarovih destinacija od Istre i Krka do Dubrovnika, učenici imaju priliku odraditi kvalitetnu praksu, a po završetku školovanja osigurano im je prvo zaposlenje kod vodećeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Valamar svojim stipendistima koji dolaze iz drugih destinacija osigurava smještaj i prehranu na teret poslodavca.

Prednost rada u Valamaru je osobni i profesionalni razvoj u struci, uključivanje u stručna osposobljavanja i programe nagrađivanja. Dugoročno povezivanje s poslodavcem moguće je ostvariti prvo kroz status stalnog sezonskog radnika s cjelogodišnjim primanjima i redovnim stažem. Stipendistima koji se zaposle u Valamaru kompanija pruža mogućnost razvoja karijere putem niza vrhunskih edukacijskih programa kao što je primjerice Valamar akademija koja zaposlenike priprema za specijalističke i voditeljske pozicije“, ističe Nevena Tolanov, voditeljica razvoja ljudskih potencijala u Valamaru.

Programom stipendiranja Valamar želi potaknuti i podržati mlade u Hrvatskoj u odluci da upišu i završe obrazovne programe za ugostiteljsko – turistička zanimanja. Bitan cilj je i kvalitetnije povezivanje sa srednjim strukovnim i ugostiteljskim školama diljem Hrvatske te aktivno partnerstvo obrazovnim institucijama u programima budućih centara kompetencija. Svi Valamarovi stipendisti imaju atraktivne uvjete rada i razvoja kod poslodavca s certifikatom kvalitete u upravljanju ljudskim potencijalima.

Valamar je najveći stipenditor u turizmu u Hrvatskoj, a ove godine u svojim hotelima i ljetovalištima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika zapošljava 6.600 zaposlenika.

Svi učenici koje zanima stipendija u Valamaru mogu se prijaviti ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close