Utorkom popust čak 70% kroz Eko taxi aplikaciju

Autor: Poslovni.hr , 24. travanj 2018. u 12:52
Foto: Slavko Midžor / Pixsell

Inovacije u kvaliteti usluge su u samoj srži poslovanja Eko taxija i poslovne filozofije.

Od utorka, 24. travnja, kreće akcija kojom svaki korisnik Eko taxija koji vožnju plaća beskontaktnim Mastercard® ili Maestro® karticama štedi 20% na svakoj vožnji, a svakog utorka 70% popusta ostvaruju korisnici koji vožnju plate svojom Mastercard karticom kroz Eko taxi aplikaciju.

„U suradnji s našim partnerima kontinuirano uvodimo bolje pogodnosti za naše korisnike. Od 24. travnja za svako beskontaktno plaćanje Mastercard ili Maestro karticama preko POS uređaja u vozilu, ili Mastercard karticom iz aplikacije, vožnja je 20% jeftinija, a svakog utorka 70% popusta ostvaruju korisnici koji vožnju plate svojom Mastercard karticom kroz Eko taxi aplikaciju. Osim toga, naša Eko taxi aplikacija pruža mogućnost plaćanja karticama preko same aplikacije, a standardi sigurnosti podataka su na jednakoj razini s bankarskim uslugama“, izjavila je Katarina Jambrešić iz Eko taxija.

„Omogućavanjem pogodnosti korisnicima Mastercard i Maestro kartica za beskontaktno plaćanje u vozilu i preko aplikacije pokazujemo da razumijemo navike karakteristične za današnji način života u kojem brzina i praktičnost postaju sve važniji, pogotovo kad je riječ o gradskoj vožnji. Prislanjanjem beskontaktne kartice plaćanje je gotovo u nekoliko sekundi, a kroz aplikaciju instantno i bez brige za korisnika“, izjavio je Damir Hozdić, voditelj razvoja poslovanja kompanije Mastercard u Hrvatskoj. „Osim toga, Zagreb postaje sve važnija turistička destinacija. Našu je metropolu 2017. posjetilo 1,29 milijuna turista koji su ostvarili preko 2 milijuna noćenja što je 16% više dolazaka i 15% više noćenja u odnosu na 2015. Na ovaj način turistima osiguravamo još bolji doživljaj našeg grada.“

Inovacije u kvaliteti usluge su u samoj srži poslovanja Eko taxija i poslovne filozofije, čime su na tržištu i zauzeli svoju poziciju te u tom smjeru nastavljaju razvijati poslovanje: povoljnije, dostupnije, jednostavnije – u bilo koje doba dana ili noći, po kiši ili snijegu.

Komentirajte prvi

New Report

Close