Uspješnost mobilnog operatera “Vala” obara sve rekorde na Kosovu

Autor: Poslovni.hr , 21. kolovoz 2015. u 07:00
Foto: PR

Mobilni operater “VALA”, opcija je vrijedna izbora koja vodi brigu za postojeće korisnike na Kosovu.

Mobilni operater "VALA", opcija je vrijedna izbora koja vodi brigu za postojeće korisnike na Kosovu. I u 2015. godini "VALA" je nastavila raditi na akviziciji novih korisnika kao i na rastu tržišnog udjela, s posebnim naglaskom na povećanje zadovoljstva postojećih korisnika. 

Smatram kako smo vrlo uspješni u pozicioniranju naše usluge. Korisnici "VALU" percipiraju kao kvalitetnu uslugu, što nas kao operatere pozicionira među ravnopravne igrače te operatera ujedno karakterizira kao opciju vrijednu izbora. 

Na terenu se provode mnogobrojne aktivnosti, angažman i proaktivno uvođenje usluge. Samim time, postižemo velike rezultate što najbolje prepoznaju naši korisnici. Iako smo već postigli velik uspjeh, želimo ga podići na još višu razinu. 

Mobilni opetarer "VALA" pružatelj je trasparentnih i iskrenih usluga visoke vrijednosti. Ujedno je riječ i o jedinoj usluzi koja "putuje" s korisnikom. Navedene vrijednosti potvrđuje regionalni menadžer Prizrena Munip Gashi koji ističe kako je "VALA" najbolja usluga ovog tipa na Kosovu. Navdene vrijednosti dodatno potvrđuju i naši korisnici.

Tekst: L. A, korisnik usluge "VALA"

Komentirajte prvi

New Report

Close