Universal McCann započeo uspješnu suradnju s njemačkom tvrtkom Zoot

Autor: Objava za medije , 27. siječanj 2015. u 10:45
Mario Lovrić, v.d. Managing Director Universal McCann, Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Medijska agencija Universal Mccann započela suradnju s njemačkom tvrtkom Zott na području medijskog planiranja i zakupa medija.

Medijska agencija Unversal McCann, od siječnja 2015. započela je suradnju s njemačkom tvrtkom Zott na području medijskog planiranja i zakupa medija za njihove brandove Jogobella i Monte.

Suradnja je regionalnog karaktera, te agencija za klijenta osigurava uslugu na regionalnom nivou, te uz Hrvatsku iz koje se posao koordinira, usluge pruža i na teritorijima BIH, Crne Gore, Albanije, Kosova i Makedonije, što je još jedan dokaz regionalne snage agencije.   

Mario Lovrić, v.d. Managing Director Universal McCann povodom toga izjavljuje: “Izuzetna nam je čast što nam je povjerenje ukazao tako jak internacionalni brand, te ovom poslu pristupamo  s velikim entuzijazmom.” 

Universal McCann je osnovan 1999.god. u okviru McCanna Zagreb, jedne od prvih međunarodnih agencija u Hrvatskoj i među prvima u čitavoj srednjoistočnoj Europi. UM je u vlasništvu globalne agencijske mreže IPG Mediabrands s uredima po cijelom svijetu. Zahvaljujućim brojnim uspjesima u proteklom razdoblju, agencija se prema poslovnim rezultatima u 2014. učvrstila na 2. poziciji po vrijednosti zakupljenog oglasnog prostora za svoje klijente u Hrvatskoj.  

Komentirajte prvi

New Report

Close