Universal kupuje Croatiju Records?

Autor: Poslovni.hr , 26. veljača 2015. u 14:38
Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Domaći diskograf Croatia Records mogao bi postati dijelom velike međunarodne grupacije Universal Music.

Domaći diskograf Croatia Records mogao bi postati dijelom velike međunarodne grupacije Universal Music, piše Večernji list.

Za otprilike mjesec dana trebalo bi se znati više detalja o poslovnom odnosu, no, iako je prema pisanju Večernjeg lista potvrdio ovu vijest, direktor Croatije Records Želimir Babogredac nije želio reći ništa konkretnije.

– Naprosto mi naš odnos ne dopušta da bilo što kažem do tiskovne konferencije, pa ni poluslužbeno – rekao je Babogredac.

– Universal Music ušao je na hrvatsko tržište 2009. godine i otad je razvijao svoju prisutnost i poslove. Nedavno smo počeli potpisivati ugovore s regionalnim i lokalnim izvođačima u našu ponudu i nastavit ćemo jačati naše investicije u lokalnu kulturu. Sljedeći te inicijative, također ćemo tražiti mogućnosti suradnje s lokalnim diskografskim kućama koje se mogu uklopiti u našu strategiju i u kontinuiranim smo pregovorima ne samo s jednom od njih, istaknuo je je Fabian Stilke, generalni menadžer podružnice Universal Music Western Balkans.

Komentirajte prvi

New Report

Close