Uber duž obale daje i uslugu prijevoza većih grupa putnika

Autor: Marija Crnjak , 01. lipanj 2017. u 22:00
Foto: Reuters

Aplikaciju u RH koristili ljudi iz 120 zemalja, sad i u Šibeniku.

Uber je od četvrtka počeo voziti u Šibeniku sa svojim uslugama UberX UberSELECT, a duž cijele dalmatinske obale prvi put se pokreće i usluga UberVAN, koja je namijenjena većim grupama, objavili su jučer iz Ubera.

“Iznimno nam je drago što ćemo našom uslugom povezati još jedan grad u Hrvatskoj, odnosno da će od danas i Šibenčani moći koristiti Uber. Uslugu UberVAN tražili su naši korisnici, a najčešće se radi o grupama prijatelja ili obiteljima koje traže rješenje za zajedničko putovanje jednim vozilom. Sigurni smo da će će ova usluga pojednostaviti putovanje mnogim turistima koji će ovo ljeto provesti na hrvatskoj obali”, kazao je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu. Dosad su usluge uberX i uberSELECT u Hrvatskoj koristili turisti iz više od 120 zemalja. U sklopu proširenja usluge, cijene Uberovih vožnja također se prilagođavaju ljetnoj potražnji, najavljuju, no bez dodatnih pojašnjenja.

Kako je poznato, dobar dio vozača za Uberove usluge planira angažirati splitski poduzetnik Ante Nakić, koji je ovih dana oglasio potragu za radnicima. Njegova tvrtka Prijevoz Nakić najavila je zapošljavanje u Splitu, Šibeniku i Dubrovniku. Za sad za njega radi 80 vozača koji rade na ugovor o radu, ugovor o dodatnom radu ili studentski ugovor.     

Komentirajte prvi

New Report

Close