Tvrtka D-Marin širi poslovanje u nautičkom sektoru na Dubai i Zaljev

Autor: Poslovni.hr , 13. studeni 2018. u 10:18
Foto: Press

D-Marin i Doğuş grupa potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji s tvrtkama Meraas i Dubai Holding s ciljem upravljanja vrhunskim marinama u Dubaiju.

D-Marin i Doğuş grupa potpisali su u Barceloni ugovor o poslovnoj suradnji i partnerstvu s tvrtkama Meraas i Dubai Holding, a s ciljem razvoja i promoviranja Dubaija kao poželjne destinacije za vlasnike luksuznih jahti i nautičare diljem svijeta. Suradnja obuhvaća upravljanje poslovanjem postojećih marina i marina u izgradnji tvrtki Meraas i Dubai Holding, uključujući poslovanje marina u naseljima Port de La Mer, Dubai Harbour te Jumeirah Beach Hotel.

D-Marin, koji inače upravlja s ukupno 11 marina u Turskoj, Grčkoj, Crnoj Gori i Hrvatskoj te tri vodeća remontna brodogradilišta u Španjolskoj i Francuskoj ovime, a nakon nedavnog preuzimanja poslovanja Portonovi Marinom u Crnoj Gori, potvrđuje svoju vodeću poziciju u konzaltingu i menadžmentu i izvan Europe.

Sporazum su potpisali Njegova Ekselencija Abdulla Al Habbai, predsjednik grupacije Meraas i predsjedavajući Dubai Holdinga, i Ferit F. Şahenk, predsjednik Uprave Doğuş grupe. Nakon potpisivanja sporazuma najavljeno je kako će D-Marin u Dubaiju otvoriti podružnicu tvrtke MB92, remontnog brodogradilišta (Marina Barcelona), koja će nuditi usluge vrhunskog održavanja, servisa i popravaka plovila. Usluge koje pruža MB92 trenutno su dostupne u Barceloni u Španjolskoj i u La Ciotatu u Francuskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close