Spar Hrvatska zapošljava novu generaciju pripravnika, mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa

Autor: Poslovni.hr , 13. rujan 2016. u 09:33
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Spar Hrvatska vam nudi rad u zanimljivom i dinamičnom radnom okruženju.

Spar Hrvatska zapošljava novu generaciju pripravnika (m/ž). Pripravništvo stvara odlične temelje za daljnji razvoj karijere, pogotovo kada prvo radno iskustvo imate mogućnost stjecati u internacionalnoj kompaniji.

Traže se kandidati koje odlikuju visoka samoinicijativnost i komunikativnost te želja za timskim radom. Poslodavac također očekuje da ste odgovorni i ozbiljni u odnosu prema radu te da vas posebno zanima rad u trgovačkoj branši.

Kako biste mogli konkurirati za ovaj oglas morate imati završen ekonomski fakultet (VSS) najmanje u roku od 6 godina te dobro vladati njemačkim i engleskim jezikom. Računalna pismenost (MS Office paket) također je uvjet, kao i posjedovanje vozačke dozvole. Prednost mogu ostvariti kandidati koji su već imali priliku sudjelovati u radu na raznim projektima i kroz međunarodnu suradnju.

Spar Hrvatska vam nudi rad u zanimljivom i dinamičnom radnom okruženju, mogućnost osobnog razvoja i profesionalnog unapređenja, ali i rad na određeno s mogućnošću zasnivanja stalnog radnog odnosa.

Na oglas se možete prijaviti do 22. rujna.

Komentirajte prvi

New Report

Close