Sandi Marušić novi je direktor Atos IT Solutions and Services d.o.o.

Autor: Poslovni.hr , 12. listopad 2018. u 08:00
Foto: promo

U Hrvatskoj, Atos sa svojom sestrinskom tvrtkom Atos Convergence Creators broji tim od preko 250 stručnjaka koji rade na projektima integracije i digitalne transformacije za klijente iz različitih industrija.

Na mjesto direktora Atos IT Solutions and Services d.o.o. imenovan je dipl. ing. el. Sandi Marušić koji ima više od 20 godina iskustva u IT sektoru u lokalnom i međunarodnom okruženju. U Hrvatskoj, Atos sa svojom sestrinskom tvrtkom Atos Convergence Creators broji tim od preko 250 stručnjaka koji rade na projektima integracije i digitalne transformacije za klijente iz različitih industrija. Atosova rješenja usmjerena su na smanjenje troškova i povećanje produktivnosti te donose unapređenja cjelokupnog poslovanja.

„Izuzetna mi je čast preuzeti novu ulogu i voditi poslovanje Atosa u Hrvatskoj, s naglaskom na osmišljavanje strategija razvoja, u cilju izgradnje još snažnijeg Atosa i pružanja najkvalitetnijih usluga našim klijentima. Digitalna transformacija i pravovremena implementacija novih tehnologija važni su za ostvarivanje konkurentske prednosti i dugoročni uspjeh svake tvrtke. U Atosu ćemo nastaviti predano raditi s našim klijentima kako bi bili u korak s globalnim trendovima te uspješno savladali nove izazove, a sve s ciljem osnaživanja njihovog poslovanja i ostvarivanja novih mogućnosti.“, istaknuo je Sandi Marušić.

Sandi Marušić radi u Atosu dugi niz godina, a na mjesto direktora dolazi s pozicije Regionalnog voditelja prodaje za Jugoistočnu Europu. Završio je Fakultet Elektrotehnike i Računarstva na Sveučilištu Zagreb, a dodatno usavršavanje na Sveučilištu HEC Paris.

 

O Atosu:

Atos grupa je globalni lider na području digitalne transformacije, s oko 100.000 zaposlenika u 72 zemlje svijeta, te godišnje ostvaruje oko 12 milijardi eura prihoda. Grupa je europski lider na područjima Big Data, Cibersecurity, High Performance Computing i Digital Workplace, te isporučuje Cloud usluge, Infrastructure & Data Management i Business & Platform rješenja, kao i transakcijske usluge putem Wordlinea.

Komentirajte prvi

New Report

Close