Prilika za mlade koji žele steći međunarodno radno iskustvo u METRO-u

Autor: Poslovni.hr , 26. travanj 2018. u 10:10
Foto: Metro

Otvorene su prijave za šesti po redu METRO Potentials Ready2Lead u sklopu kojeg tvrtka METRO Cash & Carry traži mlade koji žele steći međunarodno radno iskustvo.

Kandidat ili kandidatkinja iz Hrvatske sudjelovat će u dvogodišnjem programu pripreme za preuzimanje menadžerskih funkcija unutar tvrtke METRO koja posluje u 35 zemalja s fokusom na pružanje podrške malim i srednjim poduzetnicima. Program se odvija u Hrvatskoj i inozemstvu, a nakon završene edukacije kandidatkinja ili kandidat će zauzeti menadžersku poziciju u tvrtki METRO Cash & Carry.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi koji su tijekom protekle tri godine diplomirali na fakultetima ekonomskog ili turističkog usmjerenja. Prednost će imati kandidati koji su tijekom studiranja sudjelovali u izvannastavnim aktivnostima te izvrsno vladaju engleskim i još jednim stranim jezikom.

Svi zainteresirani trebaju do 30. travnja 2018. godine poslati životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku na e-mail MCCHRREcruitment@metro.cc.hr ili na adresu METRO Cash & Carry d.o.o., Department of Human Resources, Jankomir 31, 10 090 Zagreb.

Polaznici prve četiri generacije projekta METRO Potentials Ready2Lead imali su priliku stjecati iskustvo u Njemačkoj, gdje su bili dio međunarodnih timova za razvijanje strateških projekata tvrtke te u Italiji, Španjolskoj, Japanu i Kini. Polaznik četvrte generacije programa, Dominik Osmeričić, trenutno je na profesionalnom usavršavanju u Düsseldorfu, gdje se nalazi središte METRO kompanije.

"Program je izvrsna prilika za mlade profesionalce da uz mentorstvo dodatno razviju svoj potencijal i sposobnosti. Do sada sam kroz program imao prilike stjecati profesionalno iskustvo na različitim projektima u Hrvatskoj, Kini i Njemačkoj, a uvjeren sam da iskustvom koje sam stekao radeći u internacionalnom okruženju i različitim tržištima mogu dati svoj doprinos izgradnji poslovanja METRO Cash & Carry Hrvatska te domaćeg HoReCa sektora",  izjavio je Dominik Osmeričić, polaznik četvrte generacije programa.

Nakon prve faze odabira temeljem životopisa i motivacijskih pisama, kandidati će pristupiti intervjuima s predstavnicima Odjela ljudskih resursa METRO-a te procjeni u međunarodnom centru procjene. Detaljnije informacije o procesu odabira, programu kao i iskustva polaznika možete pronaći ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close