Povodom 20-og rođendana u Hrvatskoj McDonald’s snizio cijene

Autor: Poslovni.hr , 03. veljača 2016. u 12:39
Foto: Igor Kralj / Pixsell

“Osim kroz prigodne promocije, želimo počastiti građane i prigodnim iznenađenjima, stoga još nećemo otkrivati sve detalje.”

Ljubitelji McDonald’sa diljem Hrvatske bit će uključeni u rođendansku proslavu  kroz brojne pogodnosti. 

Tako će, kako piše Večernji list, do 21. veljače u svim McDonald’s restoranima u Hrvatskoj, biti organizirana rođendanska promocija u sklopu koje će gosti dobiti 20 posto popusta na sedam legendarnih proizvoda: Big Mac, šest Chicken McNuggetsa, veliki pomfrit, McFlurry sladoled i malu kavu s mlijekom te na proizvode iz ponude za doručak; McMuffin sa slaninom i jajima i McMuffin sa svinjetinom. Uz promocije, McDonald’s će u nadolazećim mjesecima organizirati još zabavnih aktivnosti kojima će privući velik broj građana, no većina njih zasad ostaje tajna.

“Osim kroz prigodne promocije, želimo počastiti građane i prigodnim iznenađenjima, stoga još nećemo otkrivati sve detalje. Na taj način ćemo svima njima pokazati da su itekako važan dio McDonald’sove obitelji u Hrvatskoj, pa tako i naše rođendanske proslave”, ističe direktor McDonald’sa Hrvatska, Pavel Pavliček, dodavši kako je u posljednjih 20 godina McDonald’s postao važan dio hrvatskoga društva, ne samo kroz svoje restorane i vrhunski pripremljene proizvode, već i kroz brojne druge aktivnosti kojima je dao doprinos zajednici u kojoj posluje.

Komentirajte prvi

New Report

Close