Otvoren prvi METRO Cash & Carry u Istarskoj županiji

Autor: Poslovni.hr , 15. travanj 2014. u 12:51
Press foto

Pulski METRO jedinstven je u Hrvatskoj jer su rješenja i proizvodi posebno prilagođeni potrebama HoReCa kupaca, odnosno vlasnicima hotela, restorana, kafića i drugih ugostiteljskih obrta.

U utorak, 15. travnja, svečano je obilježeno otvaranje prvog METRO Cash & Carry centra u Puli, u Industrijskoj 2e. Pulski METRO jedinstven je u Hrvatskoj jer su rješenja i proizvodi posebno prilagođeni potrebama HoReCa kupaca, odnosno vlasnicima hotela, restorana, kafića i drugih ugostiteljskih obrta, stoji u priopćenju Metroa.

„Jedna petina svih turističkih objekata u Hrvatskoj nalazi se upravo u Istarskoj županiji i otvaranjem METRO-a u Puli hotelijerima, ugostiteljima i drugim malim i srednjim poduzetnicima koji se bave turizmom želimo približiti pristup uslugama i poslovnim rješenjima METRO-a koji su im potrebni za neovisno i uspješno poslovanje“, izjavio je Marc Carena, predsjednik Uprave METRO Cash & Carry Hrvatska.

Među dobavljačima METRO-a nalazi se 20 istarskih dobavljača među kojima su Zigante sa tartufima i proizvodima od tartufa, Milena iz Poreča sa bakalarom, Klara Marić iz Kanafara sa smrznutom tjesteninom te Pisinum sa tradicionalnim istarskim mesnim proizvodima. Brojna istarska vina, poput onih vinarija Cattunar, Degrassi, Meneghetti i Pilato, nalaze se i na policama METRO centara u zemljama Europske unije, ističe se u priopćenju.

„U svih 14 zemalja regije, kojoj pripada i Hrvatska, prisutnost u područjima u kojima možemo pružiti podršku nezavisnom poslovanju smatramo našim obvezom. Veleprodajnim centrom u Puli naše usluge i iskustvo približili smo dijelu poduzetnika koji su većinom usmjereni na turizam zbog čega smo prilagodili ponudu njihovim potrebama“, izjavio je Karel Frans van Helbergen, regionalni direktor Regije Istok.

Komentirajte prvi

New Report

Close