Nove investicije i zapošljavanja u Osječko-baranjskoj županiji

Autor: Objava za medije , 12. veljača 2014. u 09:56
FOTOLIA

U siječnju 2014. godine Autotrans grupa započela je s obavljanjem prijevoza učenika 43 osnovne škole s područja Osječko – baranjske županije , a u predstojećem se razdoblju očekuju i dodatna zapošljavanja.

Autotrans grupa čiju osnovu čine tvrtke Autotrans d.o.o. Rijeka i App d.d. Požega s preko 1000 radnika i voznim parkom od 430 autobusa, danas postaje jedan od vodećih brandova u segmentu prijevoza kroz konstantno djelovanje na kvaliteti pružanja usluga s osobitim naglaskom na sigurnost korisnika. Dugogodišnjom tradicijom obavljanja prijevozničke djelatnosti Autotrans grupa jača poslovanje na tržištu Hrvatske.

Počeci poslovanja u Osijeku

Intenzivniji početak obavljanja djelatnosti prijevoza putnika u cestovnom prometu na području Osječko – baranjske županije započinje u lipnju 2011. godine kada je članici grupe tvrtki App Požega povjereno obavljanje djelatnosti pružanja kolodvorskih usluga na novom autobusnom kolodvoru „A“ kategorije u Osijeku, za sve vrste autobusnog prijevoza te tom prilikom App zapošljava 16 radnika s područja navedene županije. Osim prethodno spomenute kolodvorske djelatnosti, u istom razdoblju razvijaju se županijski i međužupanijski linijski prijevoz putnika s ciljem pružanja kvalitetnije ponude usluga prijevoza i boljeg zadovoljavanja prijevoznih potreba lokalnog stanovništva, pri čemu se, cjelogodišnjim linijama, povezalo Osječko – baranjsku županiju sa Zagrebom i Istrom te samim jugom Hrvatske – Dalmacijom. U svrhu pružanja kompletnih usluga putovanja svojim korisnicima s radom je započela i poslovnica turističke agencije u Osijeku, u čiju djelatnost ulazi prodaja turističkih i putnih aranžmana, iznajmljivanje autobusa, prodaja avionskih karata, kao i ostale turističke usluge.

Otvaranje novih radnih mjesta u 2014.

Navedene poslovne aktivnosti i intenzivna ulaganja Autotrans grupe, koja su prepoznata i od korisnika usluga na području Osječko-baranjske županije, logično su rezultirale potrebom za zapošljavanjem novih radnika. U siječnju 2014. godine Autotrans grupa započela je s obavljanjem prijevoza učenika 43 osnovne škole s područja Osječko – baranjske županije te je tom prilikom zaposleno novih 45 radnika s područja županije čime je ukupan broj zaposlenih u Osječkoj podružnici povećan na 90 a u predstojećem se razdoblju očekuju i dodatna zapošljavanja. O ozbiljnosti poslovanja na tom tržištu svjedoči i podatak da se prijevoz na području Osječko – baranjske županije obavlja s 80-ak autobusa renomiranih svjetskih proizvođača, ukupne vrijednosti približno 4.900.000,00 EUR koji godišnje prijeđu preko 4,8 milijuna kilometara.

Komentirajte prvi

New Report

Close