Nakon uspjeha Turkish Deska, KentBank otvorila predstavništvo u Istanbulu

Autor: Objava za medije , 08. prosinac 2017. u 11:51
FOTO: Press

KentBank d.d. je u studenom 2017. službeno otvorila Predstavništvo u Istanbulu s ciljem jačanja trgovinske veze između Hrvatske i Turske.

Nakon uspjeha koji je polučio Turkish Desk u Zagrebu, osnovan 2015., KentBanka je odlučila otvoriti Predstavništvo u Istanbulu. KentBank posebnu pažnju posvećuje gospodarskoj suradnji hrvatskih i turskih tvrtki i kroz svoje specijalizirane odjele, Turkish Desk u Zagrebu i Predstavništvo u Istanbulu, malim, srednjim i velikim poduzetnicima pruža informativno-savjetodavnu podršku u cilju jačanja vanjskotrgovinskih poslova između Hrvatske i Turske.

Hrvatska godišnje u Tursku izvozi roba i usluga u vrijednosti od 108 milijuna EUR, a iz Turske uvozi robu i usluge u vrijednosti od 240 milijuna EUR. „Jasno je kako trgovinska razmjena između Hrvatske i Turske ima neograničene mogućnosti, a KentBank je prepoznala taj neiskorišteni potencijal te je pravo mjesto za uvozno-izvozne poslove,“ izjavio je povodom otvaranja Predstavništva u Istanbulu predsjednik Uprave KentBank Ivo Bilić.

Kroz  Turkish Desk u Zagrebu i Predstavništvo u Istanbulu, KentBank omogućuje malim, srednjim i velikim poduzetnicima puni pristup sveobuhvatnim rješenjima za financiranjem poslovanja, kao i pristup međunarodnim bankarskim proizvodima i uslugama. Banka ima za cilj stvarati nove poslovne prilike za poduzetnike iz Hrvatske i Turske i biti most koji će spajati gospodarstva ove dvije zemlje.

Komentirajte prvi

New Report

Close