Menadžeri se muče, kako motivirati radnike?

Autor: Poslovni.hr , 13. ožujak 2017. u 09:23
Foto: Fotolia

Unatoč visokoj stopi nezaposlenosti, kvalitetnog i kvalificiranog radnika teško je naći.

Još je teže zadržati i motivirati svoje zaposlenike. 

Fokusirajte se na bitno i u kratkom roku ostvarite izvrsne rezultate. Specijalizirani seminari i radionice mogu vam uvelike u tome pomoći. Termini edukacija za voditelje, direktore i managere:

10. 03. 2017. Kako uspješno motivirati zaposlenike i svoj tim – ODRŽANO

31. 03. 2017. Upravljanje radnim učinkom zaposlenika

05. 04. 2017. Učinkovito delegiranje i rukovođenje timom i zaposlenicima

05. 05. 2017. Konstruktivno rješavanje sukoba u timu

22.5.2017. Kako postaviti ključne parametre za praćenje uspješnosti zaposlenika? 

Više informacija možete pronaći OVDJE www.poslovni.hr/seminari/  Rezervirajte svoje mjesto za sudjelovanje odmah. Broj mjesta je ograničen. Uštedite 450 kn za ranu prijavu.

Upravljanje radnim učinkom 31.3.2017.

Nagrađivanje, razvoj i motivacija zaposlenika. Kako dobiti maksimum od svojih zaposlenika? Kako jasno postaviti ciljeve, zaduženja i odgovornosti zaposlenika? Kako mjeriti i evaluirati radni učinak zaposlenika? Kako postaviti ciljeve i pratiti realizaciju? Kako voditi evaluacijske razgovore? Seminar namijenjen voditeljima i direktorima za povećanje radnog učinka zaposlenika.

Učinkovito delegiranje i rukovođenje timom  05.04.2017.

Mnogim menadžerima, osobito onima koji su tek stupili na tu funkciju, najveći je izazov delegirati zadatke svom (novom) timu. Nakon ovog seminara menadžeri će razviti svoju vještinu upravljanja timom, efikasnijeg upravljanja vremenom i procesom procjene učinka kroz usmjeravanje zaposlenika, delegiranje zadataka i razvojnih razgovora. Svrha seminar je naučiti i znati primijeniti pravilne tehnike i stilove upravljanja zaposlenicima (individualno ili u timu), kako bi se postiglo efikasnije postizanje ciljeva i rasterećenje od mikro-menadžerskih operacija, a u svrhu fokusiranja na ostvarivanje srednjoročnih i dugoročnih strateških ciljeva kompanije.

Konstruktivno rješavanje sukoba u timu 05.05.2017.

Svaki menadžer mora znati kako voditi timove i upravljati konfliktima u timu. No, svaki konflikt ne mora nužno značiti da se radi i o sukobu. Na ovom seminaru naučit ćete što sve uzrokuje konflikte, dovodi do sukoba te kako reagirati na njih. Kroz interaktivne vježbe primijenit ćete komunikacijske alate koji će vam pomoći da poboljšate međusobnu suradnju timova, izgradite kulturu pozitivnog natjecanja i timske suradnje, kako bi što kvalitetnije ostvarili sinergiju potrebnu za ostvarenje vaših poslovnih ciljeva.

Kako postaviti ključne parametre za praćenje uspješnosti zaposlenika?  22.5.2017.

Kako postaviti ključne parametre za praćenje zaposlenika? Kako prepoznati razine nezadovoljstva? Određivanje KPI u upravljanju ljudima. Kako motivirati zaposlenike? Kako pratiti efikasnost rada te odrediti fiksni i varijabilni dio plaće. Seminar namijenjen voditeljima, managerima i zaposlenicima službe ljudskih potencijala za učinkovitije upravljanje zaposlenicima koje će donijeti maksimalan angažman zaposlenika.

ORGANIZATOR: Večernji list d.o.o. – Poslovni dnevnik

Za dodatne informacije i organizaciju internog treninga obratite nam se s povjerenjem! 

Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

Pogledajte kako je bilo na seminaru "Motivacija zaposlenika" održanom u siječnju 2017. Novi termin je 10.ožujka 2017.

 

Otkrivamo 4 osnovna stila menadžerskog upravljanja više pročitajte OVDJE

Komentari (6)
Pogledajte sve

Dajte menadžerske plaće radnicima a radničke menadžerima. Učinak će biti čudotvoran.

Dajte veće plaće i eto motivacije.

znalcevsin,vidim da si pametan/a,vjerovatno po mom niku kužiš da li je to domaća firma.Lp,


Dragi prijatelji,prvo treba naučiti menadžere kako da se odnose prema zaposlenicima,nikako bahato,arogantno,podcjenjivački,mobingom se rješavati neistomišljenika,etcc.To sam sve okusio na vlastitoj koži.

bit će da si radio u domaćoj firmi..ništa novo.

motivacija je uvijek ista: dajte pare…

New Report

Close