Styria CMS: Produkcija sadržaja nikad nije bila lakša

Autor: Poslovni.hr , 19. rujan 2014. u 10:23
Styria CMS

Moderno, inovativno, intuitivno i fleksibilno – najbolji je opis novog sustava za upravljanje sadržajem iz Styrijinog odjela digitalnog razvoja

Styria CMS (Content Management System) je moćan alat koji treba svim tvrtkama koje u svom digitalnom poslovanju imaju potrebu za objavljivanjem sadržaja. Ova je platforma nezamjenjiva svima koji stvaraju, održavaju i distribuiraju  velike količine raznih vrsta sadržaja te imaju potrebu za brzim i stabilnim sustavom koji je jednostavan za korištenje.

Uz Styria CMS online redakcija će lakše raditi i brže producirati sadržaj, uključujući multimediju i interaktivni sadržaj kao što su ankete, kvizovi, top liste ili diskusije. Novinarima pomaže intuitivno sučelje koje ga zapravo ‘vodi’ kroz proces stvaranja bilo koje vrste članka i olakšava posao u stresnim situacijama kao što je praćenje događanja uživo ili objavljivanje ‘breaking’ vijesti, a urednicima nudi jednostavno i fleksibilno uređivanje naslovnica (drag&drop sustav) te integrirane analitičke alate koji im omogućuju donošenje brzih i točnih odluka.

Za novinare koji izvještavaju s mjesta događanja, tu je moderno rješenje koje omogućuje lako uređivanje sadržaja i na mobilnim platformama.
– Osim što ubrzava i olakšava svakodnevni posao svojim korisnicima, Styria CMS je stabilna, modularna i skalabilna platforma što znači brz i jednostavan razvoj i implementaciju novih funkcionalnosti ako se ukaže potreba za njima – objašnjava Marko Možina, voditelj Styrijinog CMS odjela, koji nudi i konzultacije, hosting, podršku, obuku korisnika, ali i razvoj jedinstvenih rješenja prema željama i potrebama svakog klijenta.

Svi alati unutar ovog CMS-a su napravljeni kako bi osnažili vaš brend na tržištu, a u Styriji su posebno ponosni na alat Traffic Eco System – napredni sustav widgeta za podizanje prometa na portalima unutar mreže. Styria CMS odlično je rješenje za velike medijske kuće i portale, ali ne samo za njih – paketi usluga različiti su i prilagodljivi.

Tvrtkama koje žele prilagoditi svoje proizvode i usluge i za mobilne platforme, Styrija nudi StyriaApps, uslugu razvoja mobilnih aplikacija za sve relevantne platforme.

Styria CMS i Styria Apps stižu iz digitalne radionice kompanije čiji su uspjesi najbolja referenca za njezine nove proizvode – sedam Styrijinih portala je među top 30 najčitanijih, od kojih su čak tri među prvih pet najposjećenijih web stranica u Hrvatskoj prema istraživanju gemiusAudience.

Više informacija potražite na www.styriacms.com

Komentirajte prvi

New Report

Close