Investicija teška 18 milijuna eura: City Mall se proširuje na dodatnih 9.400 četvornih metara

Autor: Poslovni.hr , 12. srpanj 2019. u 10:19
Foto: Duško Marušić / Pixsell

Investitor zasad ne izlazi s imenima brendova, no potvrđuje da će se u novouređenom dijelu smjestiti McDonald’s koji će biti kombinacija drivea in i klasičnog tipskog Mc restorana.

City Mall u Puli se proširuje na dodatnih 9.400 četvornih metara, a u novi prostor smjestit će se dodatnih 16 zakupaca, potvrdila nam je Tea Gršić, voditeljica projekta i marketinga zagrebačkog investitora Mid Bau nekretnine koji u ovaj projekt ulaže 18 milijuna eura. Napominje da su iznimna posjećenost i dosadašnji uspješni poslovni rezultati ukazali na potrebu širenja postojećih kapaciteta, piše Glas Istre.

Nakon što je investitor od privatnih vlasnika i Grada otkupio 22.500 kvadrata zemljišta na području šljunčanog parkirališta preko puta centra, ishodovana je građevinska dozvola. Radovi su počeli 12. lipnja, a novi dio trebao bi biti podignut do kraja ove godine. Uredit će se 306 parkirališnih mjesta za kupce, od čega će 131 biti u garaži proširenog dijela Malla.

Investitor zasad ne izlazi s imenima brendova, no potvrđuje da će se u novouređenom dijelu smjestiti McDonald's koji će biti kombinacija drivea in i klasičnog tipskog Mc restorana.

– Pula City Mall će nastaviti održavati status diktatora trendova u modi i drugih branši u gradu i zasigurno ćemo građanima Pule i Istre predstaviti nove, vrhunske, svjetske poznate brendove i atraktivne partnere, kaže Gršić.

Komentirajte prvi

New Report

Close