IKEA zna što radite ujutro

Autor: Agencija VLM , 06. lipanj 2014. u 10:27
Foto: IKEA

Zavirili smo u osam različitih metropola u osam različitih zemlja i stanovnike ispitali kakve su njihove jutarnje navike, rutine i želje, kažu u IKEA-i.

Švedska IKEA zna što radite kad se ujutro probudite, kako provodite vrijeme prije odlaska na posao, pa čak i kada vodite ljubav.

Podatke su prikupili tijekom  istraživanje jutarnjiih navika svojih kupaca, a koje su objavili u  izvješću Life at Home.

– Zavirili smo u osam različitih metropola u osam različitih zemlja i stanovnike ispitali kakve su njihove jutarnje navike, rutine i želje, stoji u izvješću.

Anketa se provodila u Londonu, Berlinu, Moskvi, Bombaju, New Yorku, Parizu, Šangaju i Stockholmu. U svakom gradu sudjelovalo je oko 1000 ispitanika, odnono sukupno 8292 osobe iz cijelog svijeta i to u dobi od 18 do 60 godina.

Što je istraživanje pokazalo?

67 posto svih ispitanika doručkuje, dok kavu pije 47 posto svih ispitanika. Što se tiče seksa, 4 posto ispitanika reklo je da nakon buđenja vodi ljubav, dok je 55 posto reklo "ništa za nas ujutro". Ostali su naveli da su samci.

Najviše se pak ljudi seksaju u – Moskvi.

Prosječno ispitanici tehnologiju ujutro koriste 11 minuta, a Njujorčani su ti koji troše najviše vremena za jutarnje uljepšavanje, ali i najviše vremena provedu obavljajući nešto za poslove dok su istovremeno na WC-u.

Stanovnici Šangaja, njih više od 90 posto, kazali su kako se ujutro – ne tuširaju!

Komentirajte prvi

New Report

Close