IKEA Zagreb prodala milijun hot dogova

Autor: Poslovni.hr , 24. travanj 2016. u 10:27
Foto: Ikea

Ljubitelji kupovine i dobre hrane u robnoj kući IKEA svaki dan mogu uživati u obje omiljene aktivnosti.

Damir Bergovec (42) iz Zagreba kupio je milijunti hot dog u IKEA Bistrou i osvojio IKEA poklon bon vrijednosti 500 kn te divovski hot dog težine 4 kg. Kada bi se milijun hot dogova prodanih u robnoj kući IKEA poslagali jedan do drugoga, tvorili bi liniju od 120 km dovoljnu da poveže robu kuću IKEA Zagreb i Jadransku obalu.

„Robnu kuću IKEA posjećujem barem jednom mjesečno i rijetko propustim priliku počastiti se hot dogom ili nekom od drugih poslastica iz IKEA ponude. Ovaj ogromni hot dog podijelit ću s ostalim posjetiteljima, a poklon bon došao je kao naručen jer upravo opremam dječju sobu“, rekao je Damir.

Ljubitelji kupovine i dobre hrane u robnoj kući IKEA svaki dan mogu uživati u obje omiljene aktivnosti. Šarolika ponuda ukusnih jela i pristupačne cijene jamče posjetiteljima IKEA Restorana, Caféa i Bistroa ugodnu pauzu od potrage za savršenim komadom namještaja. Od jela za djecu, preko organskih i vegetarijanskih opcija, do švedskih klasika i domaćih specijaliteta, jelovnici u IKEA Restoranu zadovoljit će mnoge ukuse, a brzi zalogaji, poput hot doga za 3 kune u Bistrou utažit će glad onima koji su u žurbi i obrok žele pojesti s nogu. Za članove FAMILY kluba tu je i besplatna kava u IKEA Restoranu te posebne cijene odabranih jela. Uz to, Trgovina švedske hrane posjetiteljima nudi jedinstveni izbor tipičnih švedskih namirnica, jela, grickalica i pića, pa s okusima Švedske svi mogu koketirati i u svojoj kuhinji. 

Komentirajte prvi

New Report

Close