FOTO: IKEA stigla i u Split, drugi IKEA dostavni centar započeo s radom

Autor: Poslovni.hr , 06. rujan 2017. u 13:57
FOTO: Press

Uz Rijeku i Split, IKEA planira otvoriti još nekoliko dostavnih centara u regiji u nadolazećem razdoblju, uključujući i Hrvatsku.

U srijedu 06. rujna, točno u podne, s radom je započeo IKEA dostavni centar u Splitu, kojim IKEA Hrvatska želi svoja rješenja učiniti što dostupnijima i pristupačnijima većini kupaca u Hrvatskoj.

U dostavnom centru kupci će moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine ili ih kupili u robnoj kući IKEA Zagreb, a troškovi preuzimanja robe u dostavnom centru iznosit će 99 kuna za robu do 1000 kilograma.

IKEA dostavni centar u Splitu omogućuje isključivo preuzimanje proizvoda, u čemu će kupcima pomoći i pet IKEA zaposlenika. Procedura preuzimanja proizvoda je jednostavna, a obavlja se u dva koraka.

Najprije je proizvode potrebno naručiti putem IKEA internetske trgovine ili ih kupiti u robnoj kući IKEA Zagreb, a kupci potom mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru u Splitu. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tijekom sljedeća tri dana za radnog vremena dostavnog centra.

"Otvorenjem dostavnog centra u Splitu korak smo bliže ostvarenju našeg cilja da IKEA proizvode i rješenja dodatno približimo našim kupcima i omogućimo im uštede. Trenutačno smo fokusirani na kupce na obali te smo nedavno otvorili prvi dostavni centar u Rijeci, a sada i u Splitu. Trenutačno razmatramo i druge opcije u različitim dijelovima Hrvatske te istražujemo načine kojima svoju ponudu možemo učiniti još dostupnijom većini građana u Hrvatskoj. To uključuje i unaprjeđivanje cijena dostave od dostavnog centra ravno do kućnog praga naših kupaca“, istaknula je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike robne kuće IKEA Zagreb.

Uz Rijeku i Split, IKEA planira otvoriti još nekoliko dostavnih centara u regiji u nadolazećem razdoblju, uključujući i Hrvatsku.

Komentirajte prvi

New Report

Close