IKEA poziva kupce: Ako ste kupili ovaj proizvod prestanite ga koristiti i vratite ga

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2018. u 10:11
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

“Sigurnost kupaca je glavni prioritet za IKEA, zbog čega smo odlučili povući pogođene serije kao mjeru predostrožnosti.”

IKEA poziva sve kupce koji su kupili mliječno-bijeli GLIVARP produljivi stol da ga prestanu koristiti i jave se u najbližu robnu kuću IKEA zbog vraćanja proizvoda.

IKEA je zaprimila dojave kupaca o tome da se produljivi dio odvaja od GLIVARP produljivog stola i pada.

IKEA poziva sve kupce koji posjeduju mliječno-bijeli GLIVARP produljivi stol da vrate proizvod u robnu kuću IKEA uz puni povrat plaćenog iznosa ili kako bi ga zamijenili za sličan proizvod. IKEA ne zahtijeva nikakve dokaze o kupnji.

Tvrtka IKEA ima ozbiljan pristup prema sigurnosti proizvoda. Svi naši proizvodi su ispitani i usklađeni s primjenjivim normama i zakonskim zahtjevima. Unatoč tome primili smo dojave kupaca da se produljivi dio GLIVARP stolova odvajao i padao.

"Postoji rizik da se produljivi dio odvoji od stola, što može dovesti do njegovog padanja", kaže Cindy Andersen, voditeljica poslovanja odjela Kuhinje & blagovanje u tvrtki IKEA of Sweden, i nastavlja:

"Sigurnost kupaca je glavni prioritet za IKEA, zbog čega smo odlučili povući pogođene serije kao mjeru predostrožnosti.“

Komentirajte prvi

New Report

Close