IKEA poziva kupce: Ako ste kupili ovaj proizvod prestanite ga koristiti i vratite ga

Foto: Goran Stanzl / Pixsell Foto: Goran Stanzl / Pixsell

"Sigurnost kupaca je glavni prioritet za IKEA, zbog čega smo odlučili povući pogođene serije kao mjeru predostrožnosti."

IKEA poziva sve kupce koji su kupili mliječno-bijeli GLIVARP produljivi stol da ga prestanu koristiti i jave se u najbližu robnu kuću IKEA zbog vraćanja proizvoda.

IKEA je zaprimila dojave kupaca o tome da se produljivi dio odvaja od GLIVARP produljivog stola i pada.

IKEA poziva sve kupce koji posjeduju mliječno-bijeli GLIVARP produljivi stol da vrate proizvod u robnu kuću IKEA uz puni povrat plaćenog iznosa ili kako bi ga zamijenili za sličan proizvod. IKEA ne zahtijeva nikakve dokaze o kupnji.

Tvrtka IKEA ima ozbiljan pristup prema sigurnosti proizvoda. Svi naši proizvodi su ispitani i usklađeni s primjenjivim normama i zakonskim zahtjevima. Unatoč tome primili smo dojave kupaca da se produljivi dio GLIVARP stolova odvajao i padao.

"Postoji rizik da se produljivi dio odvoji od stola, što može dovesti do njegovog padanja", kaže Cindy Andersen, voditeljica poslovanja odjela Kuhinje & blagovanje u tvrtki IKEA of Sweden, i nastavlja:

"Sigurnost kupaca je glavni prioritet za IKEA, zbog čega smo odlučili povući pogođene serije kao mjeru predostrožnosti.“

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve